Cumhurbaşkanı Erdoğan düğmeye bastı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tatil için ara verdiği parti mesaisine yeniden başlıyor. Erdoğan partisinin il başkanları ile bir araya gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan düğmeye bastı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
25 Temmuz 2019 Perşembe 11:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısa süreli tatilin ardından yarın parti mesaisine kaldığı yerden devam edecek. 81 il başkanı ile biraraya gelecek Erdoğan, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunacak ve yeni sürece ilişkin mesajlar verecek.

Yeniden başlıyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan tatil için bir süre ara verdiği parti mesaisine yeniden yoğunlaşıyor. AK Parti’de 31 Mart yerel seçimleri ve 23 Haziran İstanbul yenileme seçimleri sonrasında başlayan muhasebe ve istişare süreci yeniden hız kazanacak. Erdoğan bu kapsamda partisinin il başkanları ile biraraya gelecek.

Seçim muhasebesi kapsamında başlatılan çalışmalarda ilk olarak Erdoğan partisinin MYK ve MKYK’sı ile biraraya gelerek sonuçları değerlendirmişti. Yapılan ilk değerlendirmeler sonucunda partinin alt kademesi ile istişareler başlatıldı.

Yeni süreç mesajı

Erdoğan, istişareler kapsamında ilk olarak partisinin milletvekilleriyle gruplar halinde toplantılar gerçekleştirdi. Toplantılarda seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerin yanı sıra, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin birinci yılına ilişkin başlıklar da ele alındı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar