Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fırsatçılık yapanları unutmayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Teşkilat Yemeği'nde konuştu. Erdoğan, kurdaki dalgalanmayla ilgili "Gereken tedbirleri aldık, mekanizmaları oluşturduk, irtibatları kurduk ve durumu kısa sürede kontrol altına aldık. Ancak fırsatçılık yapanları unutmayız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fırsatçılık yapanları unutmayız
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
20 Ekim 2018 Cumartesi 18:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Teşkilat Yemeği'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- 40 yıllık siyasi hayatımızda gördüğüm; çok çalıştığınızda oyunu alamayacağınız kimse yoktur.

"En isabetli adaylarla seçime gireceğiz"

- Diyarbakır'da istediğimiz sonucu alamadık. Buna rağmen biz eksiği Diyarbakırlı kardeşlerimizde değil kendimizde arıyoruz. Bundan sonra daha çok çalışacak ve Diyarbakır'da en az ülke genelindeki bir oy desteğine ulaşacağız. Sorun her neyse bulcağız ve çözeceğiz.

- Bizim hiçbir zaman isimlerle işimiz olmadı. Milletimizin yolunu takip ettik. Diyarbakır'da da bizi bu yol nereye çıkartırsa oraya gideceğiz. En isabetli adaylarla seçime gireceğiz ve Allah'ın izniyle neticeyi alacağız. Diyarbakır'da gönüllerimiz bir olduğunda seçime kadar olan 5 aylık zaman ziyadesiyle bize yeter.

"Fırsatçılık yapanları unutmayız"

- [Kurdaki dalgalanma] Gereken tedbirleri aldık, mekanizmaları oluşturduk ve durumu kısa sürede kontrol altına aldık. Biz bu sıkıntıyı çözdük, çözeriz ama fırsatçılık yaparak ülkemizi adeta can evinden vuranları da unutmayız.

- Önceliğimiz üretimi, ihracatı, istihdamı yeniden şaha kaldırmaktır. İhracatı 32 milyar dolardan 165 milyar dolara ulaştırdık. İstihdamı desteklemek için gereken önlemleri alıyoruz. Ülkemize yatırım çekmek için tüm imkanları seferber ediyoruz. Türkiye'nin emsalsiz konumu ve gelecek vadeden potansiyeli sayesinde çalışmalarımızdan ciddi neticeler bekliyoruz.

"Yeni sanayi siteleri kuruyoruz"

- 16 yılda Diyarbakır'a eski parayla 36,5 katrilyon yatırım yaptık. Terör örgütünün arkasında olduğu yerel yönetim, devletin gönderdiği paraları Kandil'e gönderdi.

- Sur'u yeniden ayağa kaldırdık. Dicle de ayağa kalkıyor. Daha da güzel olacak. Süleymaniye Camii'nin çevresinde yaptığımız düzenlemelerle çevreyi ihya ettik. Adeta yepyeni bir şehir inşa ettik. Diyarbakır'ın 1500 tarihi taş evini yeniden canlandırıyoruz.

- TOKİ vasıtasıyla yeni sanayi siteleri kuruyoruz. Hızlı tren için çalışmalara başladık. Diyarbakır Havalimanını yeniden canlandırdık. Pamukçay barajını hizmete aldık, Silvan barajının inşasına devam ediyoruz. Diyarbakırlı çiftçimize 4,1 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar