için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan altın mesajı: Venezuela'nın altını Çorum'da işlenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan altın mesajı: Venezuela'nın altını Çorum'da işlenecek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
12 Şubat 2019 Salı 16:29

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum'da halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Çorumlu kardeşlerim bizi nasıl görüyorsa, biz de Çorum'un vefalı insanlarını özlüyoruz. Çünkü biz bütün motivasyonumuzu sizlerden alıyoruz. Biz cesaretimizi bu meydanı dolduran on binlerden alıyoruz, sizin hayır dualarınızdan alıyoruz. Milletle beraber olmaktan başka mutluluk tanımadık.

- Önümüzde 31 Mart seçimleri bulunuyor. Türkiye 31 Mart günü çok önemli, çok kritik bir seçim yaşayacak.

- Yaradılanı severiz yaradandan ötürü. Bizim farkımız bu. Bizim nazarımızda 81 vilayetimizin tamamı aynı değerdedir, aynı hizmete layıktır. CHP’nin başındaki zat gibi yalanla peynir gemisi yürütmeye çalışmıyoruz.

- 17 yıldır Çorum kalkınsın, Çorumlu kardeşlerim ulaşımdan sanayiye kadar en iyi hizmeti alsın diye uğraşıyoruz. Samimiyetimize, gayretimize benim Çorumlu kardeşlerim şahittir. Burası yiğidin harman olduğu yerdir. Onlar bizi iyi tanır. Biz muhalefet gibi laf değil, eser üretiyoruz. Çorum’a bugüne kadar 15,5 katrilyon yatırım yaptık.

"Venezuela'nın altını Çorum'da işlenecek"

- Turizm konusunda da Çorum önemli bir potansiyel taşıyor. 4 bin yılı aşkın tarihi ile Anadolu'nun en eski yerleşim yerlerinden Hattuşaş ve Alacahöyük'ün tanıtılması lazım. Altın ticaretinde Çorum'u çok farklı bir noktaya taşıyacağız. Dünyanın önemli altın üreticilerinden Venezuela'nın altını Çorum'da işlenecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar