Cumhurbaşkanı Erdoğan, Baykal’ı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı kaldığı hastanede ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Baykal’ı ziyaret etti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:44
17 Ekim 2017 Salı 19:06


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı, tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Baykal'ın oğlu Ataç Baykal ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Bingöl, anjiyo ile damardaki pıhtının büyük ölçüde açıldığını söyledi.Bingöl, "Bir pıhtı sonucu damar tıkanıklığı söz konusuydu ancak yapılan anjiyoyla damar açıldı, o pıhtının yarattığı sorunlar giderildi. Şu anda durumu iyi. İşlem bitmek üzere, oradan da yoğun bakıma alıp ilaçla takip edecekler" açıklamasında bulundu.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ'NDEN AÇIKLAMA


Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Habertürk TV'ye yaptığı açıklamada, "Sayın Baykal, sabaha karşı hastanemize gönderildi. Beyine giden bir damarda tıkanma söz konusuydu. Derhal ekipler müdahale ettiler. Pıhtıyı çıkardılar ve oraya bir stent uyguladılar. Kan azalan bölgeye kan gitmeye başladı. Şu anda damar açık, kan akışı normal. İlaç tedavisi uygulanıyor. Kendisinin şu anda da bilinci açık. Geç olsaydı önemli sıkıntılar çıkabilirdi. Biz umutluyuz. Sayın Cumhurbaşkanımız da sayın Başbakanımız da yakından takip ediyorlar. Telefonla aradılar." dedi.

KILIÇDAROĞLU ZİYARET EDECEK


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret edecek.



BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN KILIÇDAROĞLU'NA TELEFON


Başbakan Binali Yıldırım, solunum yolları enfeksiyonu ve damar tıkanıklığı nedeniyle Ankara'da tedavi altına alınan Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı. Başbakan Yıldırım daha sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLGİ ALDI


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi yoğun bakım servisinde bulunan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.


Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş'i bu sabah telefonla aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın CHP Antalya Milletvekili Baykal'ın sağlığına ilişkin Prof. İbiş'ten bilgi aldığı, durumu yakından takip ettiği belirtildi.


BAKAN ÇAVUŞOĞLU ZİYARET ETTİ


Hastaneye giden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Sağlık durumunun iyi olduğu için çok memnun olduk. Kendisini görmedik, böyle bir durumda yormak doğru olmaz. Yoğun bakımdan çıkıp, normal odaya geçtiğinde yada evine geçtiğinde ziyaretimiz olacaktır. Geçmiş olsun diliyorum" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar