Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Kurum’un telefonundan gençlere seslendi

Bakan Kurum, bir dizi program için geldiği Sivas’ta iftar programına katıldı. Gençlerin ısrarı üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayan Bakan Kurum, “Gençlerimiz sizin sesinizi duymak istediler.” dedi. Gençleri kırmayan ve hitapta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Evelallah Sivas zaten bu işin kalesi ve bu kaleden çok gür sedaların yükseleceğine inanıyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 27 Nisan 2022 Çarşamba 23:31
27 Nisan 2022 Çarşamba 23:15

Çeşitli ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak üzere Sivas’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kent Meydanı’nda düzenlenen iftar programına katıldı.

Konuşması sırasında “Reis’in sesini de duymak istiyoruz” diyen gençlere söz veren Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak, “Sayın Cumhurbaşkanım, Kadir geceniz mübarek olsun. Sivas'tayız. İsmet Bakanımız, milletvekillerimiz, il başkanımız buradalar. Gençlerimiz sizin sesinizi duymak istediler. Uygunsanız, bir selam verirseniz...” diye sordu.

"BU KALEDEN ÇOK GÜR SEDALARIN YÜKSELECEĞİNE İNANIYORUM"

 Gençlerin ricasını kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Kurum’un telefonundan Sivas’a şu ifadelerle seslendi:

 "Esselamün Aleyküm. Sizleri Leyle-i Kadrin bir iftar sofrasında en kalbi duygularla selamlıyorum. Geceniz mübarek olsun. Geceniz aydınlık olsun inşallah. Rabbim bizleri Ramazan-ı Şerif'e kavuşturduğu gibi temennimiz odur ki Pazartesi günü de Ramazan Bayramı ile bizleri şereflendirsin. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Şunu hiçbir zaman unutmayacağız. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Evelallah Sivas zaten bu işin kalesi ve bu kaleden çok gür sedaların yükseleceğine inanıyorum. Hepinize kalbi selamlarımı gönderiyorum. Sağ olun, var olun.”

Bakan Murat Kurum, gençleri kırmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederken, gençler de “AK Gençlik burada, Reis’inin yanında”, “Sivas seninle gurur duyuyor” sloganları attı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar