Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yarın gerekirse Sincar’dayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan 24 Haziran'da yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'un ilçelerinde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yarın gerekirse Sincar’dayız
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
22 Haziran 2018 Cuma 12:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'un ilçelerini gezerek vatandaşlara seslendi. Erdoğan Sarıyer'de yaptığı konuşmada Uber’den kurtuldunuz mu? Tek açıklamayla bitti. Uber’in patronu ziyaret etmek istedi ama sizi kıramazdım. Fakat ne olur sizlerden bir ricam var arabalarınız tertemiz olsun pırıl pırıl olsun. ifadelerine yer verdi.

Erdoğan Sarıyer'de düzenlenen mitingde şunları söyledi:

Uber’den kurtuldunuz mu? Tek açıklamayla bitti. Uber’in patronu ziyaret etmek istedi ama sizi kıramazdım. Fakat ne olur sizlerden bir ricam var arabalarınız tertemiz olsun pırıl pırıl olsun. Arabalarınızın içinde en siz sigara için ne müşterilerinize sigara içirtin. Beni mahcup etmeyin. Patronlarını ben kabul etmedim “taksicilerimi size ezdirmem” dedim.

PKK terör örgütü şu anda HDP'ye destek veriyor. Ben de buradan Kürt vatandaşlarıma sesleniyorum. HDP'nin arkasında terör örgütü PKK'nın olduğunu bilmiyor musunuz, eğer biliyorsanız hala bunlara nasıl oluyor da destek veriyorsunuz, CHP'nin bunlarla nasıl dirsek temasında olduğunu bilmiyor musunuz, Bunlara nasıl destek veriyorsunuz?

53 Kürt kardeşimi maalesef öldüren veya öldürmeye neden olan bir kişi bu ülkede Cumhurbaşkanı adayı olmamalı, olamaz.

"Anadolu yakasında şehir hastanemizi açıyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un ilçelerinde konuştu. Erdoğan seçimlerden sonra yerel seçimlerin olduğunu ve bunun için çalışılması gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu’nun SSK’da yaptığı göreve de değinen  Erdoğan, “Bay Kemal'in SSK müdürü olduğu zaman ne çileler çektiğimizi biliyorsunuz. Kartal'da devlet hastanemiz var. Anadolu yakasında şehir hastanemizi açıyoruz.” açıklamasını yaptı.

 Erdoğan HDP'nin tutuklu adayı Selehattin Demirtaş hakkında "O partinin çıkarabileceği başka bir aday yok muydu? Neden onu çıkardı? Bunlar çıkış yolları" dedi.

  Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’nin adayı Muharrem İnce’nin Köprü ücretleri hakkında yaptığı eleştirilere de yanıt verdi.

 Erdoğan şu açıklamaları yaptı:

“Yavuz Sultan Selim Köprüsü… Ne gereği var diyor. Bunlar Demirel’in Özal’ın yaptığına da aynısını söylediler. Ne diyor? “Onun şöyle ücreti var, bunun böyle ücreti var.” Ya kardeşim öyle veya böyle. Sen işine gelen köprüden geç. O pahalı olandan geçme. Onu biz özel sektöre yaptırdık. Bu kaynakların çeşitlendirilmesidir. Parası olan özel sektörün, diğerleri diğerlerinden geçer. Bay Muharrem sen onlardan geç. Öyle mi? Ama biz bunların adedini artırdık. 15 sene sonra bu köprü aynen bir ve ikinci köprüler gibi olacak. Niye devlete bunlar teslim edilmiş olacak.”

"TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARI MALTEPE'Yİ YÖNETİYOR"

24 Haziran seçimleri kapsamında İstanbul ilçelerinde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk mitingini Kartal’da yaptıktan sonra Maltepe’ye geçti

Erdoğan Maltepe’de yaptığı konuşmada, “Maltepe Belediyesi'nin de bir tane elemanı içerideymiş. Üstelik de Başkan Yardımcısı. Neden biliyor musunuz? MLKP'den dolayı, yani terör. Düşünün terör örgütü mensupları Maltepe'yi yönetiyor hale bak. Benim Maltepeli kardeşlerim hala bu partiye oy mu verecek Allah aşkına. Terör örgütü ile bunlar el ele, kol kola yürümediler mi? Ankara'dan İstanbul'a yürümediler mi? Şimdi pazar günü bunlara bir Osmanlı tokadı yakışmaz mı?” açıklamasını yaptı.

“GEREKİRSE YARIN SİNCAR’DAYIZ”

Maltepe’de yaptığı konuşma sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan Ataşehir’e hareket etti. Erdoğan burada yaptığı konuşmada Kandil operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

 Afrin’de 4 600’ü aşkın teröristin etkisiz hale getirildiğini  söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cerablus’ta 3 bini aşkın DEAŞ'lıyı etkisiz hale getirdik. Şimdi Irak'dayız, Kandil'deyiz, gerekirse yarın Sincar'da olacağız. Ülkemizi rahatsız eden kim olursa olsun, vururuz. Niye? Siz bize dediniz ki, 'sizi rahatsız edince gidin vurun'  İnşallah güvenli bir ülke, huzur içinde bir ülke, bunun için bu adımları atıyoruz, atacağız” dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar