Rezidansta kocasını öldürmüştü! Çok önemli iddialar!

Adana'da rezidansta tartıştığı kocasını bıçaklayarak öldüren ve tutuklanan kadının ailesi, kızlarının sürekli şiddet gördüğünü ileri sürdü. Genç kadının babası, kızının eşine son bir şans verdiğini ancak ardından cinayet olayının yaşandığını söyledi

Rezidansta kocasını öldürmüştü! Çok önemli iddialar! - Sayfa 1

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'nde, 30 Haziran Çarşamba günü bir rezidansta yaşanan olayda iddiaya göre, geri dönüşüm işi yapan Okan Erdeve (47), 1 çocuğunun annesi eşi İzel Erdeve’yle (27) kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı.

1 10
 
Rezidansta kocasını öldürmüştü! Çok önemli iddialar! - Sayfa 2

BIÇAKLA GÖĞSÜNDEN YARALADI

İzel Erdeve ise kocasını göğsünden bıçakla yaraladı. Genç kadın, olayın ardından 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Okan Erdeve ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

2 10
 
Rezidansta kocasını öldürmüştü! Çok önemli iddialar! - Sayfa 3

"CİNAYET İŞLEME KASTIM YOKTU"

Gözaltına alınan genç kadın cinayet işleme kastının olmadığını eşinin kendisini sosyal medyaya çok girdiği için “kimle görüşüyorsun” diye kıskanıp darp ettiğini bu nedenle de çıkan tartışmada mutfaktan kendini korumak için bıçak aldığını, kocasının üzerine gelince de bıçaklandığını söyledi.

3 10
 
Rezidansta kocasını öldürmüştü! Çok önemli iddialar! - Sayfa 4

4 YAŞINDAKİ KIZINI AİLESİNE BIRAKTI

Erdeve, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Erdeve ailesinden geriye ise 4 yaşındaki kızları D.D.E. kaldı.
İzel Erdeve’nin annesi Ayşegül babası İdris Büyükgüzel, açıklamalarda bulundu.

4 10