Cübbeli Ahmet Hoca: Çocuklarınızı imam hatip liselerine ve ilahiyata göndermeyin!

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında çok tartışılacak açıklamalara imza attı.

Cübbeli Ahmet Hoca: Çocuklarınızı imam hatip liselerine ve ilahiyata göndermeyin!
Son Güncelleme: 23 Eylül 2021 Perşembe 08:15
23 Eylül 2021 Perşembe 08:15

Cübbeli Ahmet Hoca, CNNTürk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında soruları cevaplarken çok tartışılacak ifadeler kullandı. 

Siyaset-tarikat ilişkileri ve Diyanet’in fetvalarına ilişkin soruları yanıtlayan Cübbeli, imam hatiplerle ilgili düşüncelerini dile getirerek şöyle konuştu:

"ÇOCUKLARINIZI İMAM HATİPLERE VE İLAHİYATA GÖNDERMEYİN"

“Alenen söylüyorum. Çocuklarınızı İmam Hatip ve İlahiyat'a göndereceğinize, düz ortaokul ve liselere gönderin daha az hasarla çıkar. Ben bunu gördüm denedim. Bütün çevremdeki insanlar çocuklarımızı gönderdik kız çocuklarımız geliyor “Hoca sahabeye hakaret, hadis, mezhep yok…” Yani müfredat işlemiyor. Müfredattaki şeye yorum katıyor. Hangi cemaate bağlıysa veyahut mezhepsizlik, reformist, mealcilik akımı her neyse orayı empoze etmeye çalışıyor. Bugün ilahiyatta benim reddiye yaptığım adamlardan “Kuran değişsin” diyen adam şuan da Ankara ilahiyatta hoca.”

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar