Tansu Çiller ve Mehmet Ağar bakan mı yapılacak?

Tansu Çiller ve Mehmet Ağar'ın son günlerde siyasette yeniden isimlerinin geçmesi, haklarında bazı iddiaları da doğurdu...

Tansu Çiller ve Mehmet Ağar bakan mı yapılacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
20 Haziran 2018 Çarşamba 17:19

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller ve eski bakanlardan Mehmet Ağar'ın siyaset kulislerinde yeniden isimleri anılmaya başladı.

Tansu Çiller'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul mitinginde sahneye çıkması ve sonrasındaki açıklamaları ile oğlu AK Parti'den milletvekili adayı olan Mehmet Ağar ile ilgili dikkat çekici bbir iddia ortaya atıldı. Kulis haberleriyle ünlü gazeteci Talat Atilla'nın sahibi olduğu TURKTIME haber sitesinde imzasız olarak yer alan bir değerlendirmeye göre Tansu Çiller Başkan yardımcısı, Mehmet Ağar ise bakan olarak düşünülüyor.

Sitedeki değerlendirmeye göre "Çiller ve Ağar’ı sahaya süren iktidar partisi bazı çevrelerden eleştiri aldı. Kimi eleştirilerde, 'Toros siyasetini hatırlatmak, Kürt oyları için iyi olmadı' derken… Bazı çevreler, 'Terörle mücadelenin iki simge ismini sahaya sürmek zeki bir hamleydi' karşılığını verdiler."

Değerlendirmenin devamında ise şöyle deniliyor: 

TURKTIME’a gelen bilgilere göre Erdoğan’ın Çiller ve Ağar’ı Başkan yardımcılığı ve Bakan olarak düşündüğüne dair… Bize çok ilginç geldi ama tarihe not düşmek adına da paylaşmak istedik. Başkan yardımcılığı Çiller’e… Terör Ağar’a mı emanet edilecek acaba? Çiller’in Erdoğan’ın yaptığı mitingde söylediği, “Milleti özlemişim!” sözü sadece bir tesadüf mü? Öğrenmek için fazla beklemeyeceğiz.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar