İBB'den bir ilk: Çiftçiye mazot desteği

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Çiftçi Buluşması' için Silivri Değirmenköy'de üreticilerle bir araya geldi. Burada konuşan İmamoğlu, bir ilki daha gerçekleştirerek, çiftçiye mazot desteği vermeye başladıklarını söyledi.

İBB'den bir ilk: Çiftçiye mazot desteği
Son Güncelleme: 16 Eylül 2022 Cuma 18:18
16 Eylül 2022 Cuma 18:16

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki partililerle birlikte Değirmenköy İsmetpaşa Mahallesi'nde üreticilerle buluştu. Artan akaryakıt fiyatları nedeniyle üretimden uzaklaşan çiftçinin toprağını verimli kullanabilmesi ve İstanbul'daki tarım alanlarının işlevini kaybetmemesi için İBB üreticiye mazot desteği vermeye başladı.

fcygxrfxoaijak9.jpg

'MAZOT DESTEĞİNİ VERMEYE BAŞLADIK'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile birlikte katıldıkları hasat töreninde ekmeklik buğday tohumu ve mazot desteğinin başladığını bildirdi. İmamoğlu şunları kaydetti:

"Bir ilki daha gerçekleştiriyor, çiftçimize mazot desteği veriyoruz. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Silivri Seymen ve Değirmenköy’deydik, üreticilerle buluştuk, hasata katıldık. Bugün törenle ekmeklik buğday tohumu ve mazot desteğini vermeye başladık."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar