CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş oldu

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş oldu. Yavaş PM' de 45'e karşı 12 oyla kabul edildi.

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
18 Aralık 2018 Salı 16:19

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. PM'de yapılan oylamanın ardından adaylar da netleşmeye başladı.

CHP PM'de yapılan oylamanın sonucuna göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar oldu.  Yavaş'ın adaylığı CHP PM'de 45'e karşı 12 oyla kabul edildi.

Yavaş, 31 Mart seçimlerinde CHP'nin Ankara adayı olarak yarışacak. Mansur Yavaş bir önceki yerel seçimlerde de CHP'nin Ankara adayıydı ancak seçimi küçük bir farkla AK Parti adayı Melih Gökçek'e kaybetmişti.

Mansur Yavaş Twitter'dan şu açıklamaları yaptı:

"Başkent Ankara adaylığı için şahsımı lâyık gören Millet İttifakı’nın Genel Başkanları Sayın Kılıçdaroğlu’na, Sayın Akşener’e ve parti yöneticilerine teşekkür ederim. Bu güveni, seçimi kazanıp, başarı ile taçlandırmak boynumuzun borcudur.  Yolumuz açık olsun.

Allah’ın izni, halkımızın takdiriyle Cumhuriyetimizin kalbi güzel Ankara’ya hizmetkar olmaya talibim.

Parti ayrımı yapmaksızın tüm Ankaralılara teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

turan En beğenilen yorum
soyadın gibi yavaş ol yavaş...ankarayı sana bırakmazlar....mansur efendi mazlumları oynarsın hayal kırıklıgına uğrayacağın için hazırlıklı ol.sonra deprasyon falan...