CHP'nin adayı Meral Akşener mi?

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Meral Akşener'in 'ortak aday' olduğuna ilişkin iddialara yanıt verdi. Özel, "Yok öyle bir şey. Meral Akşener'in engellenmesinin önünü kaldırdık. CHP kendi adayını çıkaracak" açıklamasında bulundu.

CHP'nin adayı Meral Akşener mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
23 Nisan 2018 Pazartesi 13:50

Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla CHP'den istifa eden 15 milletvekili İYİ Parti'ye geçmişti. Böylelikle İYİ Parti Meclis'te grup kuracak çoğunluğu sağladığı için seçimlere girmesi kesinleşmişti. CHP, İYİ Parti 'ittifakı' kulislerde ortak aday Meral Akşener mi? Sorusunu akıllara getirdi 

"CHP KENDİ ADAYINI ÇIKARACAK"

CHP’nin kendi adayını çıkartacağını ifade eden Özgür Özel, “CHP'nin vekillerinden, çevrelerinden çok olumlu tepkiler geliyor. Biz moral kazanmaya, moral bozmaya devam edeceğiz. Meral Akşener ortak aday mı, yok öyle bir şey. Meral Akşener'in engellenmesinin önünü kaldırdık. CHP kendi adayını çıkaracak.” dedi.

"KILIÇDAROĞLU ADAYLIĞI DÜŞÜNÜRSE EN GÜÇLÜ ADAYDIR"

Kemal Kılıçdaroğlu adaylığı düşünürse en güçlü aday olduğunu söylen Özgür Özel “İkinci tura kaldığında her partiden oy alacak birini arıyor. Bunun için çabalıyor, uğraşıyor. Genel Başkanın tüm ölçümleri, MYK'daki fikir alışverişini PM'de ortaya koyacak. PM üyeleri de kendi deneyimlerini ortaya koyacaklar." açıklamasında bulundu.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar