CHP'li grubun saldırısının ardından, TRT çalışanlarına mail gönderdi

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi takip etmek için Gaziantep’te bulunan TRT Haber ekibine bir grup CHP’li sözlü ve fiziki saldırıda bulunmuştu. Saldırının ardından TRT Genel Müdürü İbrahim Eren çalışanlarına mail gönderdi.

CHP'li grubun saldırısının ardından, TRT çalışanlarına mail gönderdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
20 Haziran 2018 Çarşamba 15:39

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi takip etmek için Gaziantep’te bulunan TRT Haber ekibine bir grup CHP’li sözlü ve fiziki saldırıda bulunmuştu.

Saldırıyla ilgili olarak TRT Genel Müdürü İbrahim Eren TRT çalışanlarına ve yöneticilerine mail gönderdi. Eren gönderdiği mailde şu ifadelere yer verdi: 

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Erken seçim kararının alındığı tarihten bugüne, seçim atmosferini izleyicilerimize başarılı bir şekilde yansıtmaya devam ediyoruz.

Bu süreçteki katkınız ve özverili çalışmalar için sizlere bir kez daha teşekkür ederim.

Değerli Arkadaşlarım,

Seçim meydanlarında kurumumuzu hedef alan suçlama ve tehditler sonucu başlayan saldırılar maalesef artarak sürmektedir.

Yaşanan son saldırı, 18 Haziran Pazartesi günü Gaziantep’te Cumhurbaşkanı adayı Sayın Muharrem İnce’nin seçim kampanyasını takip eden TRT Haber ekibimize yönelik gerçekleştirilmiştir.

Kameralara yansıyan-yansımayan, can güvenliğinizi tehlikeye atan bu tür saldırılar hepimizi derinden üzmektedir.

Bilmenizi isterim ki; daha önce İzmir’de TRT Haber ekibimize yönelik gerçekleştirilen saldırıyla ilgili soruşturmaya müdahil olduk. Aynı şekilde bu son saldırı olayında da sorumlular hakkında hukuki süreç başlatılmaktadır.

Sizlerin zarar görmemesi ve güven içinde çalışabilmesi için gereken tüm tedbirler alınmaktadır.

Bunun için sizlerden özellikle seçim haber takip çalışmaları esnasında sözlü tartışmalara girmemenizi ve her türlü provokasyondan uzak durmanızı istiyorum.

Yönetici arkadaşlarımdan da, sahada görev yapan tüm TRT çalışanlarına karşı yaşanabilecek her türlü şiddete ve olumsuzluğa karşı gereken tedbirlerin alınmasını tekrar ve önemle rica ediyorum.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

İbrahim Eren
Genel Müdür

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar