CHP'li Çelebi: Kurultay için imzalar bugün tamamlanır

CHP'deki olağanüstü kurultay yapılmasını isteyen İzmir Milletvekili Çelebi, şu ana kadar toplanan imzaların 600'ü bulduğunu açıkladı. Çelebi, kurultay için gerekli olan 634 imzanın gün içerisinde tamamlanacağını söyledi.

CHP'li Çelebi: Kurultay için imzalar bugün tamamlanır
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
20 Temmuz 2018 Cuma 12:09

CHP Parti Meclisi (PM) üyeleri, olağanüstü kurultay konusunda ikiye bölündü. PM'de yer alan İzmir milletvekillerinden Selin Sayek Böke, Mehmet Ali Çelebi ve PM üyesi eski İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, değişimden yana olduklarını açıklarken PM üyelerinden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Seyit Torun gibi bazı isimler de olağanüstü kurultayın 'gerekli olmadığı' iddiasında.


CHP'de imza restleşmesi sürerken, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, imzaların 600'ü bulduğunu açıkladı. Bugün seçimli olağanüstü kurultay için gerekli olan 634 imzaya ulaşılacağını ileri süren Çelebi, "Biz hepimiz yoldaşız. Kırıp dökmeden taleplerimizi bir şekilde ortaya koyacağız ve bence bu değişimi gerçekleştireceğiz" dedi. Değişim isteğinin kişilerden bağımsız, ilkesel bir değişim olduğunu söyleyen Çelebi, "Değişim ile ilgili bir çok başlığımız var. Cumhuriyetçi, halkçı, aydınlanmacı bir program gerekiyor. Bu programa kadro değişikliği eşlik etmeli" dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar