için kaldı

CHP'li başkandan oy taşıma itirafı! CHP'li belediye başkanı Ergül Akçiçek kimdir?

Artvin Kemalpaşa ilçesinin şimdiki CHP'li belediye başkanı Ergül Akçiçek, 'oy taşıdıklarının' itirafında bulundu. Peki CHP'li belediye başkanı Ergül Akçiçek kimdir?

CHP'li başkandan oy taşıma itirafı! CHP'li belediye başkanı Ergül Akçiçek kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
8 Şubat 2019 Cuma 15:15

Artvin Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, parti içinde yaptığı bir konuşmada itirafta bulundu.

Akçiçek şu ifadeleri kullandı:

“Karşımızdaki rekabet parti diyor ki, 1174 adet fazla oy gelmiş Kemalpaşa’ya. Sevgili gençler, bunu bizim örgütle beraber ayın 24’ü geçti. 24’ünde bunu söyleyemiyorduk. 24’ü geçti diye söyledik. Bizim indirdiğimiz oy sayısı 600 tanedir. Burada kimsenin çekincesi olmasın. Selimiye mahallesi, cumhuriyet mahallesinde muhtarların taşıdığı, muhtarların getirdiği oyların da yüzde 50’si bize ait oylardır"

Ergül Akçiçek kimdir?

Ergül Akçiçek, 1967 yılında Hopa'da doğdu. Öğrenimini Kemalpaşa'da tamamladı. 1988 yılında vatani görevini yaptı. Askerliğini yaptıktan sonra Kemalpaşa'da esnaf olarak, ticarete devam etti.

Siyası hayatına, 1989 yılında SHP siyasi örgütünde görev alarak başladı. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminde Gençlik Kolları Başkanlığı, iki dönem belde başkanlığı ve bir dönem Hopa İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2004-2009 yılları arasında Kemalpaşa Belediyesi'nde Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan vekilliği görevlerinde bulundu. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kemalpaşa Belediye Başkanlığı'na aday oldu. Ergül Akçiçek, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Artvin Kemalpaşa İlçe Belediye Başkan adayı oldu. Akçiçek, evli ve üç çocuk babasıdır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar