CHP'li Altay: Seçim gecesi çıkıp ne diyecektik?

CHP Grup Başkanvekili Altay, İnce'nin dün bir televizyon programında, "Engin Altay'ı dinledim, seçim gecesi konuşmadım" yönündeki açıklamasına cevap verdi.

CHP'li Altay: Seçim gecesi çıkıp ne diyecektik?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
13 Temmuz 2018 Cuma 15:41

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, bir gazetecinin CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin dün bir televizyon programında, "Engin Altay'ı dinledim, seçim gecesi konuşmadım" yönündeki açıklamasını sordu.

CHP'li Altay, "O geceyle ilgili Sayın İnce, belki biraz eksik söyledi. O gece açıklama yapılıp yapılmamasıyla ilgili bir değerlendirmeyi kendi aramıza yaptık. YSK ve Anadolu Ajansı verilerinin netleşmesi noktasında bence beklemekte fayda vardı. Halen aynı düşüncedeyim. O gece çıkıp ne diyecektik?" ifadelerini kullandı.

"Seçimi kaybettik desek kaybetmedik, kazandık desek kazanmadık." diye konuşan Altay şöyle devam etti: "Verileri, veri akışlarını takip ediyoruz. Tabloya bakıyoruz. Anadolu'nun dört bir yanından özel olarak da veri alıyoruz. Olumsuz bir tabloyla karşı karşıya olduğumuzu saat 9 itibarıyla gördük. Ama siyasette umut bitmez. Gecenin 4'ünde kalkıp, Erdoğan'a hayırlı olsun demesinin de bir anlamı yoktu. Karar benim değildir, onundur."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar