CHP'den Bakan Albayrak'a: Hangi başkent olduğunu açıkla

CHP Sözcüsü Öztrak, Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak’ın dövizde yaşanan dalgalanmaların yabancı bir ülkenin başkentinde planlandığı açıklamasına ilişkin konuştu. Öztrak, "Albayrak hangi başkent olduğunu açıklamak zorunda" dedi.

CHP'den Bakan Albayrak'a:  Hangi başkent olduğunu açıkla
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
31 Ekim 2018 Çarşamba 18:46

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleşen CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sonrası basın toplantısı düzenledi.

"Bize komplo yapan başkent hangi başkent?"

Öztrak, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın dövizde yaşanan dalgalanmaların yabancı bir ülkenin başkentinde planlandığı açıklamasına ilişkin de açıklamalar yaptı. Öztrak, “Bir bakan bir başkentte Türkiye ekonomisiyle ilgili operasyon tezgahlandığını söylüyorsa bunun hangi başkent olduğunu açıklamak zorundadır. Plan Bütçe Komisyonunda bu defalarca sorulmasına rağmen bakan bu soruya cevap vermedi. Hiçbir yetkili böyle bir lafı ortaya atıp sonra da sessizliğe bürünemez. Devlet yönetimi ciddiyet gerektirir. Sayın bakan bu başkent hangisiyse açık açık söylemek zorundadır. Bize komplo yapan başkent hangi başkent? Bize komplo yapan ülke hangisiyse karşısında iktidar muhalefet kol kola girelim hep beraber ona karşı mücadeleyi başlatalım. Ama bu işin aslı var mı yok mu bunu bilmek zorundayız” dedi.

 

"Bitmemiş bir havaalanını açtılar"

İstanbul Havalimanı’yla ilgili de Öztrak, “Seçmenin gözünü boyamak için bitmemiş bir havaalanını açtılar. Yetmedi bu havaalanı açılış törenini bahane edip Cumhuriyetimizin kuruluş kutlamalarını Cumhuriyet’in başkentinden alıp saltanatın başkenti olarak gördükleri İstanbul'a taşıdılar. Bu havaalanının milletin sırtına kambur olacağı bu açılışla bir defa daha belli olmuştur." dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar