için kaldı

Celal Adan: Cumhurbaşkanı ittifakın devamından yana

Habertürk Tv'de yayınlanan Açık ve Net programında Kübra Par'ın konuğu olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Celal Adan: Cumhurbaşkanı ittifakın devamından yana
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
7 Haziran 2018 Perşembe 21:18

Habertürk Tv'de yayınlanan Açık ve Net programının konuğu olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Adan Cumhur ittifakının devam edip etmeyeceği konusunda "Cumhurbaşkanı ittifakın devamından yana" sözlerine yer verdi.

MHP kabinede yer alacak mı?

MHP kabinede yer alacak mı sorusunu yanıtlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan: "Geçen bir toplantıda Sayın Cumhurbaşkanı MHP'nin hükümette olacağı yönünde bir irade ortaya koymuştur. MHP bugün temel durduğu nokta itibariyle denge ve denetime taliptir ve iktidar kadar da güçlüdür." sözlerine yer verdi.

"Muharrem İnce başı sonu belli olmayan ifadeler kullanıyor"

Cumhurbaşkanı Adayı İnce'nin 'Apolet' tartışmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan: Türk Silahlı Kuvvetlerini aşağılayan, hırpalayan ifadelerin kullanılmasına son derece karşıyım. Muharrem İnce başı sonu belli olmayan ifadeler kullanıyor.

Cumhur ittifakı devam edecek mi?

Habertürk Tv'de yayınlanan Açık ve Net programında Devlet Bahçeli'nin 'Af' önerisiyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan,

"Tuğrul Türkeş'in 'İki parti arasında ittifak sürmeyecek' açıklamalarına yanıt veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan: Bizim kafamız karışık değil, birilerinin kafası karışık. AK Parti'nin lider kadrosu, Sayın Cumhurbaşkanı ittifakın devamından yana." dedi.

Celal Adan'dan af açıklaması

Habertürk Tv'de yayınlanan Açık ve Net programında Devlet Bahçeli'nin 'Af' önerisiyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan: Alaattin Çakıcı da Kürşat Yılmaz'da geçmişte bu millete hizmet etmiş iki vatan evladıdır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar