için kaldı

Çebi: Ligin 2. yarısında bu uygulamadan vazgeçilmeli

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 8+3 yabancı kuralının acilen değişmesi gerektiğini söyledi. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Çebi, "8+3 kuralı acilen değişmeli. Biz zaten karşıydık. Ligin 2. yarısında bu uygulamadan vazgeçilmeli" dedi.

Çebi: Ligin 2. yarısında bu uygulamadan vazgeçilmeli
Son Güncelleme: 26 Ağustos 2021 Perşembe 13:36
26 Ağustos 2021 Perşembe 13:33

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Son günlerin tartışılan 8+3 kuralının acilen değişmesi gerektiğini savunan Çebi,

"8+3 yabancı kuralını doğru bulmuyorum. Biz zaten karşıydık. Kulüpler Birliği'nde de söyledik. Ligin 2. yarısında bu uygulamadan vazgeçilmeli. En olabilir şekliyle, ilk 45 dakikada 8+3'le çıkarsınız ama ikinci 45 dakikada hocaları serbest bırakırsınız. Yerli futbolculara ihtiyaç olması bizi 1 ya da 3 transfer yapma planına götürüyor. Listeyi UEFA'ya vermeden önce yapmak önceliğimiz. Gecikiyorsak da gecikebiliriz, acelesi yok. Minimum 1, maksimum 3 transferde kalmak istiyoruz" dedi. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gaziantep FK maçı sonra yeni yabancı kuralı için "Gereksiz" yorumunu yapınca Siyah-Beyazlı camia harekete geçmişti.

FİKRET ORMAN'A CEVAP

Beşiktaş'ta 6.5 yıl başkanlık yapan ve 2. şampiyonluk yaşadıktan sonra görevi Ahmet Nur Çebi'ye devreden Fikren Orman, geçtiğimiz günlerde TGRT Haber'e röportaj vermişti. Başkanlığı bıraktıktan sonra ilk kez konuşan Orman, "Fikret Orman paralar nerede?" eleştirilerine Çebi'yi işaret ederek cevap vermişti.

Çebi ise "İki yıl durup bir daha konuşmuş. Bu konular aile konularıdır. Onun yaptığı gibi canı sıkıldığı zaman televizyon karşısına geçmeyi doğru bulmuyorum. Gereken cevabı Divan'da vereceğim" demekle yetindi.

VOLVO'YLA SPONSORLUK ANLAŞMASI

Beşiktaş Kulübünün sponsorları arasında yer alan Volvo, şarj edilebilir yeni araçlarını düzenlenen lansmanla siyah-beyazlı kulübe teslim etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri Fatih Avşar, Enis Ulusoy, teknik direktör Sergen Yalçın, futbolcular Gökhan Töre, Welinton Souza, Josef de Souza, Rachid Ghezzal, Domagoj Vida, Ajdin Hasic, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Kenan Karaman, Necip Uysal, Michy Batshuayi, Cyle Larin ve Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Magnus Boman katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Ahmet Nur Çebi, "Sporun, futbolun bir şov haline geldiği dünyada sponsorların önemi her geçen gün artmaktadır. Sponsorlarıyla yürüyen kulüplerin aldıkları desteklerle daha başarılı oldukları malumdur. Üç yıldır bize sponsorluk yapan ve araçlarıyla destek veren, ekonomik destek sağlayan Volvo'ya teşekkür ediyorum. Volvo dünyanın en sağlam araçlarından biri. Son zamanlarda çevre kirliliği, iklimdeki sıkıntılar üzerinde de sorumluluk sahibi ve dünyamızın geleceğinin nasıl olacağı belli olmadığı bir dönemde elektrikli araçlarla dünyamıza destek veriyor. Volvo'ya dünya insanları adına bir kez daha teşekkür ediyorum. İyi ki destek oldunuz. 3 yılın üstüne devam ediyoruz. Umarım uzun yıllar daha beraber oluruz." diye konuştu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar