için kaldı

Feyzioğlu iddialara yanıt verdi: Bu işin peşini bırakmam

Demirören ve Kalyoncu ailelerinin çocuklarının düğününde Çırağan Sarayı’ndaki yol trafiğe kapatılmıştı. Burada yolun kapatılmasına tepki gösteren bir avukatın korumalar tarafından darp edildiği iddia edilmişti. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Feyzioğlu iddialara yanıt verdi: Bu işin peşini bırakmam
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
16 Nisan 2019 Salı 11:30

Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu ile Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, Çırağan Sarayı'nda evlendi

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Çırağan Sarayı’ndaki yol düğün nedeniyle trafiğe kapatıldı. Yolun neden trafiğe kapatıldığını soran bir avukatın korumalar tarafından darp edildiği öne sürüldü.

TBB Başkanı Feyzioğlu’ndan iddialara açıklama

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, söz konusu iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Feyzioğlu, elindeki fotoğrafı göstererek, “Fotoğrafa iyi bakın. Gözü patlamış, kafa travması geçirmiş bu genç bir Türk vatandaşı. Aynı zamanda avukat. Ona bunu yapanlar ise devletimizin polis üniforması giydirdiği, polisliğin yüz karası 3-5 kabadayı. Benim devletimin verdiği silahı, kimlik kartını taşıyan ama benim devletimin verdiği silahı taşıyan ama polis olmayı becerememiş çapulcu, kabadayı, çete üyesi…” açıklamasını yaptı.

Duruma tepki gösteren Feyzioğlu, “Allah belanızı versin. Allah belanızı versin. Ben bu işi takip ederim, barolar takip eder, Türkiye Barolar Birliği takip eder şu anda şakağıma tabanca dayasanız ben bu işin peşini bırakmam” ifadelerini kullandı

Feyzioğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Bu çocuğa kafa travması geçirten Türk polisi üniforması giyen, insanlığa ve polisliğe layık olmayan sefil yaratık. Ben bu işin peşini bırakmam. And olsun bırakmam. Çırağan Sarayı'nda düğün var. Memleketin pek önemli iki ailesinin düğünü var.

Devlet büyükleri orada. Çırağan'ın trafiğe kesilmesi lazım. Çünkü vatandaşın bu memlekette 3 kuruşluk hükmü yok. Ben bu devleti bu hale getirenlere soruyorum.

Yazıklar olsun. Süslü hanımefendilerin, süslü beyefendilerin, limuzinlerin, süslü beyefendilerin düğününe gitmesini bekliyor insanlar.

Korumak için yemin ettikleri topluma, devlete acımasızca zarar verdi bunlar.

Sonra bir savcı, tuttu kafası gözü patlatılmış bu vatandaşı tutuklamaya sevk etti! Bir hakim çıktı, tutuklamaya içi el vermedi, yine de bir şey yaptım demek için evden çıkmasını yasakladı.

İnsaf. İnsaf! Polis üniforması giymiş, belindeki devletin silahını kabadayılık için kullanan suçlular ise serbestçe dışarıda. Yazıklar olsun. Biz bu işin peşini asla bırakmayacağız."

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar