için kaldı

Adliyenin önünde dehşeti yaşattı: Boşanma aşamasındaki eşini defalarca bıçakladı

Sakarya Adalet Sarayı önünde bulunan bir iş merkezinin önünde E.B, boşanma aşamasında olduğu öğrenilen karısını defalarca bıçaklayarak yaraladı. Zanlı gözaltına alınırken hastaneye kaldırılan eşinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Adliyenin önünde dehşeti yaşattı: Boşanma aşamasındaki eşini defalarca bıçakladı
Son Güncelleme: 7 Eylül 2022 Çarşamba 14:44
7 Eylül 2022 Çarşamba 14:41

Sakarya'da 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde yer alan adliye binasının önünde yaşanan olayda, boşanma aşamasında oldukları ve bir süredir ayrı yaşadıkları öğrenilen 31 yaşındaki E.B. ile 25 yaşındaki Ş.B., davaları için adliyeye geldi.

Adliye binası karşısında bulunan bir işletmede oturan karısı ile karşılaşan koca E.B., Ş.B.’yi 4-5 ayrı yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Karısını bıçaklayan şahıs, adliyede görevli polis ekiplerince suç aleti ile birlikte yakalanarak etkisiz hale getirildi.

GENÇ KADININ DURUMU AĞIR

Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen genç kadın ise Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayda kullandığı bıçakla birlikte yakalanan ve gözaltına alınan şahsın asayiş şube müdürlüğündeki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan, olayın hemen ardından çekilen görüntülerde ise şahsın gözaltına alındığı anlar ve çevredeki diğer kadınların yaşanan olaya gösterdiği tepkiler yer aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar