Gerginliğin ardından Destici'den ilk açıklama

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu davasında yaşanan gerginlik hakkında konuştu. Destici, “Bize yumruk atacak adam alnının ortasına mermiyi yer. Kimin haddinedir bize yumruk atmak” dedi

Gerginliğin ardından Destici'den ilk açıklama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
27 Ekim 2018 Cumartesi 11:11

Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu davasında mahkemede gerginlik olmuştu. Yazıcıoğlu’nun eşli Gülefer Yazıcıoğlu’nun Mustafa Destici’nin üzerine yürüyerek, “Buradan kalkın” diye bağırdı.

 

“Bize yumruk atan mermiyi yer”

Bu sözler sonrası mahkemede tartışma oldu. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici mahkemede yaşanan olaylar hakkında konuştu. Destici " Yok mahkemeden kovulmuşuz, yok yumruk yemişiz. Bize yumruk atacak adam alnının ortasına mermiyi yer. Kimin haddinedir bize yumruk atmak. BBP Genel Başkanına kim yumruk atabilir." ifadesini kullandı.

"Mahkeme salonuna ben gelmeden kimse alınmasın" dediği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını aktaran Destici, "Mahkeme küçük olduğu ve parti üyelerimizin davayı takip etmesini arzuladığımız için duruşmanın daha büyük bir salonda olmasını talep ettik. Bunun mümkün olmadığını öğrenince salona önce şehit ailelerinin ve hukukçuların sonra da parti üst yöneticilerinin ve partililerin girmesi gerektiğini ifade ettim ve öyle de oldu." dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar