Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan’a: Bir trol gibi konuşmuş, öfke nöbetleri alarm veriyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik "Yalan makinesi, şaklaban" ifadelerini kullandığı konuşmasına, "Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş" ifadeleriyle yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan’a: Bir trol gibi konuşmuş, öfke nöbetleri alarm veriyor
Son Güncelleme: 27 Ağustos 2021 Cuma 15:29
27 Ağustos 2021 Cuma 15:27

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bosna Hersek ziyareti öncesi muhalefete yönelik kullandığı sözlere tepki gösterdi.

Erdoğan, göçmen sorunun ile ilgili konuşurken, "Bay Kemal, onun izinde gidenler bunu 1,5 milyon gibi açıklıyorlar. Bunların hepsi yalan, adamların işi gücü yalan. Bu yalan terörünü bir şaklaban bulmuşlar, onunla beraber sürdürüyorlar. Hele bir de bulmuşlar bir kadın. Yalan makinesi, çıkartıyorlar televizyona sürekli ona bol bol yalan söylettiriyorlar" dedi.

'KÜFÜRBAZ TROLLERİ YETMEMİŞ'

Edoğan’ın sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren Kılıçdaroğlu, paylaşımında, "Erdoğan ülkeyi yönetemiyor. Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş. Ben Erdoğan ve hakaretlerini elbette ciddiye almıyorum ancak ülkem için kaygılıyım. Erdoğan’ın öfke nöbetleri alarm veriyor; söylediklerine azami ihtiyatla yaklaşmak gerekir" ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar