için kaldı

Binali Yıldırım'ın aracı Azerbaycan'da kaza yaptı

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti milletvekili Şamil Ayrım'ın içinde bulunduğu araç, Zengilan Havalimanı yolunda kaza yaptı. Yıldırım ve Ayrım'la birlikte aracın şoförünün sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Binali Yıldırım da "Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız" açıklamasını yaptı.

Binali Yıldırım'ın aracı Azerbaycan'da kaza yaptı
Son Güncelleme: 21 Ekim 2022 Cuma 01:20
20 Ekim 2022 Perşembe 21:45

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan ziyareti kapsamında yanında bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti milletvekili Şamil Ayrım Trafik kazası geçirdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Efkan Ala'nın kaza yapan Yıldırım ve Ayrım'la ilgilenmek için Bakü'de kaldığı öğrenildi.

YILDIRIM: DURUMUMUZ İYİ

Kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yapan Binali Yıldırım, "Azerbaycan seyahatimiz sırasında bir trafik kazası geçirdik. Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BAKAN KOCA: SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazayla ilgili yaptığı paylaşımda, "Azerbaycan ziyaretinde olan Sn. Binali Yıldırım’ın korumasıyla milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım’ın da bulunduğu aracı kaza yaptı. Kendisiyle görüştüm. Üçünün de sağlık durumunun iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını öğrendim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

HELİKOPTERLE BAKÜ'YE GÖTÜRÜLDÜLER

Kazaya ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

Sayın Cumhurbaşkanımızın Azerbaycan ziyaretine eşlik eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AKP Milletvekili Şamil Ayrım'ın içinde bulunduğu araç, Zengilan Havalimanı yolunda kaza yapmıştır. Sağlık durumları iyi olan Sayın Binali Yıldırım ve Sayın Şamil Ayrım, kontrol amacıyla sağlık ekipleri eşliğinde helikopterle Bakü'de bir hastaneye götürülmüştür. AKP Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik ve Efkan Ala da kendilerine eşlik etmek üzere Bakü'de kalmıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar