Otobüsle seyahat edeceklere uyarı! Biletlerde bunlara dikkat edin

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde şehirlerarası otobüsle yolculuk edecek olanları uyardı. Palandöken, biletin üzerine isim, soyisim, TC numarası ve koltuk numarasının yazılmasına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Otobüsle seyahat edeceklere uyarı! Biletlerde bunlara dikkat edin
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
27 Mayıs 2019 Pazartesi 11:35

Bayramın yaklaşması ile otobüs bileti alacak yolculara TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken uyarılarda bulundu.

Palandöken, “Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilinde şehirlerarası yolculuk yapacak olan vatandaşlar otobüs bileti alırken biletin üzerine isim, soy isim, koltuk numarası ve TC numarasını yazdırmalı. Ferdi koltuk sigortasından yararlanmak için otobüs biletlerinin üzerindeki bilgiler kesinlikle unutulmamalı” dedi.

Ramazan Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşların memleketlerine ve tatil bölgelerine gitmek için şimdiden program yapmaya başladıklarını belirten Palandöken, “Vatandaşlarımız tatil planlarını yaparken otobüs biletlerini güvenilir firmalardan almayı ve bilet üzerine isimlerini ve TC numaralarını yazdırmayı unutmamalı. Çünkü bazı vatandaşlarımız ailecek çıkacakları tatiller için otobüs bileti alırken anne, baba ve çocukların biletlerini tek bir isim üzerinden yazdırıyor. Ancak olası bir kaza durumunda kişinin tanınması ve güvenlik kontrollerinde emniyet güçlerinin işinin kolaylaştırılması gibi konularda bilet üzerinde kişinin T.C kimlik numarası ile isminin ve soy isminin yazılması çok büyük önem taşımaktadır” ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar