Yargıtay üyesi İsa Çelik’ten kritik FETÖ uyarısı: Beyin takımı özel ve kritik görevlerde

Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin üyesi İsa Çelik, terör örgütü FETÖ'nün beyin takımının ile "özel ve kritik görevlerde" en gizli şekilde varlığını sürdürdüğünü ifade etti.

Yargıtay üyesi İsa Çelik’ten kritik FETÖ uyarısı: Beyin takımı özel ve kritik görevlerde
Son Güncelleme: 21 Haziran 2021 Pazartesi 10:33
21 Haziran 2021 Pazartesi 10:31

15 Temmuz darbe girişimi öncesi ve sonrasında FETÖ ile mücadelenin en etkili isimlerinden biri olarak bilinen Yargıtay 5. Ceza Dairesi üyesi İsa Çelik, bir kez daha dikkat çeken FETÖ uyarısında bulundu. “FETÖ’nün beyin takımının özel ve kritik görevlerde en gizli şekilde varlığını sürdürdüğüne” işaret eden Çelik, “Tehlikenin farkında mısınız?” diye sordu. 

KRİTİK GÖREVLERDE VARLIK SÜRDÜRÜYORLAR

Daha önce de pek çok kez FETÖ’ye ilişkin uyarılarıyla dikkat çeken Yargıtay 5. Ceza Dairesi üyesi İsa Çelik, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “15 Temmuz’dan sonra safralarını atan FETÖ, yoluna devam ediyor. Bu tarihten önce tüm avanesi ile her yerde olan FETÖ, şimdi beyin takımı ile ‘özel ve kritik görevlerde’ en gizli şekilde ve FETÖ ile şiddetle mücadele ederek (!!!) varlığını sürdürüyor. Gerçekten başaramadılar mı?” ifadelerini kullandı. Çelik, paylaşımında, “Tehlikenin farkında mısınız?” yazılı bir görsel de kullandı. 

Çelik, daha önce de zaman zaman FETÖ’ye ilişkin uyarılarda bulunmuştu. Örneğin 30 Mayıs’ta “FETÖ borsasına” işaret etmiş ve FETÖ ile mücadeleye en büyük darbenin “FETÖ borsası olduğuna” dikkat çekmişti. 

TOPLUMUN İNANCINA EN BÜYÜK DARBE

“FETÖ borsasına” yönelik haberleri de paylaşan Çelik, “FETÖ ile mücadeleye ve toplumun inancına en büyük darbe FETÖ borsalarıdır. FETÖ borsası İzmir ve bu olaydan ibaret değil elbet, her yerde FETÖ borsası/borsacıları ortaya çıkarılıp cezalandırılmalıdır ki mücadelede başarı ve toplumsal destek sağlansın” demişti. 

Yine mayıs ayındaki bir başka paylaşımında ise “FETÖ ile doğru mücadele edilmezse, kaos çıkarmaya yönelik şovları ‘arkası yarın kuşağı’ tadında izlemeye devam ederiz” uyarısında bulunan Çelik, “Bir kısım çevreler FETÖ tehdidini gündemden düşürmeye, cezaevindeki FETÖ’cüleri acındırmaya, KHK’lıları mağdur göstermeye çalışsınlar. Örgütlenme ve toplanma çalışmalarına son hız devam eden FETÖ, devletimizin anayasal düzeni ve bekası açısından hâlâ en büyük tehlike ve tehdittir” ifadelerini kullanmıştı. 

HERKES KENDİ FETÖ’CÜSÜNÜ KORUYOR

 Çelik, “FETÖ’nün yeniden yapılanma içinde olduğuna” yönelik bir haberi de “FETÖ’yü yaratan sebepler devam ettiği, Anadolu’nun gariban evladı bunların kucağına düştüğü, herkesin kendi FETÖ’cüsünü koruduğu, mücadele strateji planı oluşturularak, kurulacak kurum veya kurul ile tek elden mücadele edilmediği sürece deneyecekler” değerlendirmesiyle de dikkat çekmişti.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar