için kaldı

Beşiktaş'a Diego Costa önerisi

Golcü arayışı içinde olan Beşiktaş'a müthiş bir teklif geldi. Hulk ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'a bonservisi elinde olan Diego Costa önerildi.

Beşiktaş'a Diego Costa önerisi
Son Güncelleme: 23 Ocak 2021 Cumartesi 13:53
23 Ocak 2021 Cumartesi 13:00

Fatih Karagümrük'ü 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Beşiktaş, devre arası transfer döneminde kadrosuna bir golcü oyuncu katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Brezilyalı yıldız Hulk ile görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlılar’a sürpriz bir isim önerildi.

Bu isim bonservisi elinde olan Diego Costa… 32 yaşındaki golcü 6 aylığına Beşiktaş’a önerildi. Siyah-Beyazlı Yönetim, maliyeti konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Deneyimli isim, son olarak Atletico Madrid’de forma giyerken yollarını ayırmıştı. Yıldız oyuncu, sezonun ilk yarısında İspanyol kulübünde 7 maçta 2 gol attı.

1 milyon euro önerilecek

Siyah-Beyazlılar’ın golcü listesinin ilk sırasında Hırvat forvet Mario Mandzukic bulunuyordu. Beşiktaş, 6 aylık süreç için tecrübeli golcüye 1 milyon euro teklif etmişti. Ancak Mandzukic 2 milyon euro isteyince bu transfer gerçekleşmemişti. Kara Kartal, Hulk ve Diego Costa görüşmelerinde de maliyet olarak üst seviyeyi 1 milyon euro olarak belirlemiş durumda. Siyah-Beyazlılar bu rakamı kabul edecek bir yıldız golcü ile sözleşme imzalayacak. Görüşmelerin kısa sürede netleşmesi bekleniyor

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar