için kaldı

Bekir Bozdağ'dan taşeron açıklaması

Hükumet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Taşeron konusu eli kulağında dersek yanlış olmaz. Çalışmalar tamamlanmış durumda" açıklamasında bulundu.

Bekir Bozdağ'dan taşeron açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
4 Aralık 2017 Pazartesi 16:13

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Taşeron konusu eli kulağında dersek yanlış olmaz. Çalışmalar tamamlanmış durumda" açıklamasında bulundu.

Bekir Bozdağ, "Taşeron konusu eli kulağında dersek yanlış olmaz. Çalışmalar tamamlanmış durumda.Bu hafta Bakanlar Kurulu'na gelmedi ama önümüzdeki Bakanlar Kurulu'na gelebilir. Bütçe görüşmelerinden sonra parlamentoya gelecek." ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı üzere Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu taşeron işçilerle ilgili geçen hafta önemli bir açıklama yapmış ve 'içimize sinen bir düzenleme oldu' demişti.

Sarıeroğlu'nun açıklamaları tasarının bittiğine işaret ederken, hemen sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan da bir açıklama gelmişti.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından düzenlenen toplu açılış töreninde bir vatandaşın “Taşeron ne olacak Sayın Cumhurbaşkanım” diye bağırması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu işte taşeron olmaz. Ama taşeron işi inşallah bu hafta içinde bitiyor” diye cevap vermişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar