Bekir Bozdağ: Metin Paşa'nın apoletlerini sökmeye kimsenin gücü yetmez

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin 'Metin Paşa'nın apoletlerini sökeceğim' sözlerine yanıt verdi. Bozdağ, "İsmail Temel Paşa'nın apoletlerini sökmeye, sayın İnce’nin ve onunla beraber koşanların hiçbirinin gücü yetmez." dedi.

Bekir Bozdağ: Metin Paşa'nın apoletlerini sökmeye kimsenin gücü yetmez
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
3 Haziran 2018 Pazar 13:34

Muharrem İnce'nin 'Metin Temel'in apoletlerini sökeceğim sözlerine bir tepki de Hükümet Sözcü Bekir Bozdağ'dan geldi, "Şimdi öyle gözüküyor ki PKK, FETÖ sanki bu işi Muharrem İnce’ye ihale etmişler. Soruyorum, İsmail Temel gibi kahraman bir vatan evladının apoletlerini sökme görevi, PKK, FETÖ veya onu destekleyenler tarafından Sayın İnce’ye mi verildi? İsmail Temel Paşa, bu ordunun şerefli ve kahraman bir mensubudur. Hem darbecilere hem de teröristlere karşı milletin hukukunu ölümüne müdafaa etmiştir. Türkiye’nin cumhurbaşkanı, başkomutan olan birisini alkışlamak kadar doğal ne olabilir? Alkışlaması, saygı göstermesi Sayın İnce’yi neden bu kadar rahatsız ediyorlar? İsmail Temel Paşa'nın apoletlerini sökmeye, sayın İnce’nin ve onunla beraber koşanların hiçbirinin gücü yetmez. Bu millet onlara sandıkta en büyük dersi verecektir. Kahramanlarımıza, Mehmetçiklerimize; teröristlere, FETÖ’cülere PKK’lılara dünyayı dar eden yiğitlerimize saldırmak sevindirse sevindirse PKK’lıları FETÖ’cüleri ve bunlara destek veren yabancı güçleri sevindirir." açıklamasında bulundu.

"Bu millet kahramanlarını, onlara düşman olanlara hiçbir zaman yedirmedi"

Bekir Bozdağ açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: Sayın İnce, FETÖ’ye de PKK’ya da onlara destek veren himaye eden güçlere de, Sayın İsmail Metin Temel Paşa üzerinden bir mesaj vermiştir. Bu mesajı onlar almıştır ama bu mesajı Türk Milleti de gördü. Bunun gereğini de inşallah sandıkta Türk Milleti ona gereken dersi verecektir. Ben buradan İsmail Temel Paşa’ma da selam gönderiyorum. Siz İnce’nin bu saygısızlığından sakın üzülmeyin, endişe etmeyin. Bu millet sizin yanınızdadır. Sizin kahramanlıklarınızı herkes biliyor. Bu millet kahramanlarını, onlara düşman olanlara hiçbir zaman yedirmedi, yedirmeyecektir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar