Bekir Bozdağ: CHP'nin adayını Kemal Kılıçdaroğlu da bilmiyor

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ seçimlerle ilgili yaptı açıklamada, "CHP'nin adayını Kemal Kılıçdaroğlu da bilmiyor. Siyasette meydan seçim meydanıdır. Sandıkta boy ölçüşülür " vurgusunu yaptı.

Bekir Bozdağ: CHP'nin adayını Kemal Kılıçdaroğlu da bilmiyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
27 Nisan 2018 Cuma 15:25

Cuma namazı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Pazarlık kirli mi değil mi, bedel karşılığı anlaşma var mı göreceğiz. Ortada garip bir senaryo olduğunu görüyoruz. Büyük bir siyasi ahlaksızlığı görüyoruz. Vakti gelince de Türk halkı alaverecilere dalaverecilere sandıkta dalacak." açıklamasında bulundu.

"CHP'NİN ADAYINI KILIÇDAROĞLU DA BİLMİYOR"

CHP’nin adayının Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bilmediğini ifade eden Bekir Bozdağ, "Şimdi ben çıkarsam diyor, halk Tayyip bey ile beni  mukayese ettiğinde, Kılıçdaroğlu gibi bir çapsız mı Türkiye'yi yönetsin diye sorulacak. Eğer çekinmiyorsa kendisi "ben adayım" demesi lazım. Siyasette meydan seçim meydanıdır. Halk herkesin notunu sandıkta verir. Sayın cumhurbaşkanımıza meydan okumayı biliyor. Sayın Kılıçdaroğlu yüreğin yetiyorsa, Türkiye'nin 81 ilinin meydanları ortada.  Burada bir şeyi söylemekte fayda var. CHP genel başkanı adayları kendileri konuşurken, 'bizim kafamızda net isimler var' diyor ama öte yandan 'eşim bile bilmiyor' diyor.Ben Kılıçdaroğlu'nun kafasında bir kaç isim vardır diye düşünüyordum ama CHP'nin göstereceği aday kim eminim Kılıçdaroğlu da bilmiyor. Belli ki kurye bekliyor. Onun getirdiği zarfın içerisinde bir aday ismi varsa herhalde ona da bakıp da karar verecektir." şeklinde konuştu.

"SİYASETTE MEYDAN SEÇİM MEYDANIDIR"

Bekir Bozdağ, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün adaylığıyla ilgili olarak siyasette meydan seçim meydanıdır. Sandıkta boy ölçüşülür diyerek sözlerine şöyle devam etti: Belli ki CHP kadrolarının içinde 'Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ayarında bir isim yok. Kılıçdaroğlu 'Ben çıkarsan halk Tayyip Bey ile beni mukayese ettiğinde bizim çapımıza bakıp hayır diyecek' diye çekiniyor. Çekinmiyorsa çıkıp 'Ben adayım' demesi lazım. Siyasette meydan seçim meydanıdır. Sandıkta boy ölçüşülür" ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar