Bayramda köprülerden ücret alınacak mı?

Ramazan Bayramı yaklaşıyor birçok kişi tatil için şehir dışına giderken bazıları da şehir içinde tatil yapacak. Bayramda köprülerden ücret alınıp alınmayacağı ise merek konusu oldu.

Bayramda köprülerden ücret alınacak mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
12 Haziran 2018 Salı 09:43

Bayramda köprülerden ücret alınıp alınmayacağı şehir dışına gidecek ya da şehir içinde tatil yapacak kişilerde merak oluşturdu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bayramda köprülerin ücretsiz olup olmayacağı ile ilgili merakla beklenen açıklamayı yaptı. Bakan Arslan, Ramazan Bayramı tatili süresince Karayolları Genel Müdürlüğünce işletilen otoyollar ve köprülerin ücretsiz olacağını açıkladı. 

Bakan Arslan yaptığı açıklamada, “Ramazan Bayramı tatili süresince Karayolları Genel Müdürlüğünce işletilen otoyollar ve köprüler ücretsiz olacak. Bayram tatili dolayısıyla milyonlarca vatandaşımız yola çıkacak. Yollarda yaşanacak yoğunluk nedeniyle Bakanlık olarak kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemlerimizi aldık.Trafik kazalarının yaklaşık yüzde 90'ı sürücü kaynaklı. Bu nedenle vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda uyarmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar