için kaldı

Başbakan Binali Yıldırım: Beni konuşturma Kılıçdaroğlu, konuşursam altından kalkamazsın

Başbakan Binali Yıldırım Niğde AK Parti il Kongresi'nde konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım: Beni konuşturma Kılıçdaroğlu, konuşursam altından kalkamazsın
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
13 Ocak 2018 Cumartesi 14:25

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasının satır başlıkları;

Başta Ömer Halisdemir olmak üzeri bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize sağlıklı ömür diliyorum. Niğde bugün destan yazıyor. Salonun içinde ve dışında binlerce kardeşimizle kongreyi gerçekleştiriyoruz. Şimdiden bütün teşkilatlarımız 2019'a hazır. Niğde yeni bir rekora hazır mı? 2019'a destan yazmaya var mısınız? Allah hepinizden razı olsun. Değerli kardeşlerim siyaset anlayışında sen ben yok biz varız. AK Parti'nin yolu milletin yoludur. 80 milyonun kardeşliği için siyaset yapıyoruz.

"TÜRKİYE ÖZGÜRLÜKLERİN ÜLKESİDİR" Türkiye özgürlüklerin ülkesidir. Bu topraklarda herkes inandığı gibi yaşama hakkına sahiptir. Ülkemizin milletimizin bölünmez bütünlüğüne herkes saygı gösterecek. Emperyalistler ülkemiz üzerindeki planlarından hiçbir zaman vazgeçmediler. Geri planda emperyalistlerin planları vardır. Türkiye düşmanlarının heveslerini kursağında bırakmak için birbirimizi daha çok seveceğiz. Temel hak ve hürriyetlerimiz, milletin birliği beraberliği bunlar asla tartışılamaz. Türkiye'de 80 milyon vatandaş birinci sınıf insandır. 

AK Parti liderinden mahalle temsilcisine kadar önce Türkiye diyenlerin partisidir. AK Parti tutuculuğa teslim olmayan bir partidir. AK Parti gelecek misyonu olan bir partidir. Büyük badirelerden geçtik bunu da başaracağız inşallah. Başkalarının eylemleri bizi asla yolumuzdan çeviremeyecek. Bizim için ülkemizin vatandaşlarımızın geleceği güvenliği her şeyin önündedir. 

"TERÖRÜN VURDUĞU YARALARI SARMAYA DEVAM EDECEĞİZ" Terörün vurduğu yaraları sardık sarmaya da devam ediyoruz. 26 bin konutu yeniden yapıp vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. Kayyum atanan yerlerin bütün alt yapısı yenilendi. Ayrıca belediyelerin borçlarını da ödüyoruz. Önceki belediyeler aldıkları paraları dağa gönderdiler. Bu belediyelerin biriktirdiği borç 4 milyara çıkmıştır. 

Türkiye'nin güçlü bir iktidara ihtiyacı var gençler. 15 yıldır yaptığımız budur. Gençler sizlerle gurur duyuyoruz. Sizler bizim bugünümüz yarınımızsınız.

"BENİ KONUŞTURMA KILIÇDAROĞLU ALTINDAN KALKAMAZSIN" Her ne kadar laftan anlamasa da biz vatandaşlarımızın gerçeği öğrenmesi için gerçeklere değinmek gerekir. Kılıçdaroğlu'nda yalan gani. Arkasından yetişmenin mümkünü yok. Bunun yalanları bizim yaptığımız yolları geçti. Benim sözüm var adaları geri alacağız diyor. Sen bu adalar bizim mi sizin mi diye soracağına. Git zamanında o adaları teslim edenlere sor. Beni konuşturma Kılıçdaroğlu, konuşursam altından kalkamazsın.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar