Bakan Sarıeroğlu: 450 bin taşeron işçi şartsız kadroya alınacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu katıldığı canlı yayında "450 bin taşeron işçi şartsız kadroya alınacak" ifadelerini kullandı.

Bakan Sarıeroğlu: 450 bin taşeron işçi şartsız kadroya alınacak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
5 Aralık 2017 Salı 19:34

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu NTV ekranlarında taşeron işçi ve kadrolarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Son hazırlanan 'Taşeron İşçi' yasa  düzenlemesinden kamudan kimler yararlanıyor ve kriterleri ne olacak sorusuna Bakan Eroğlu, “Bizim ve ülkemizdeki 900 bin emekçi için çok önemli bir gündü bugün. Sayın Cumhurbaşkanımız grup toplatısında müjdeleri arka arkaya açıkladı. Çok uzun süredir çalışıyoruz. Maliye Bakanlığı ve Başbakanımızın koordinasyonu doğrultusunda. Emekçilerimizin hakkını hukuku koruyacak güzel bir düzenlemenin mutluluğunu ben de yaşıyorum." açıklamasında bulundu. 

"450 bin taşeron işçi şartsız kadroya alınacak"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "450 bin çalışanımızın tamamını 'amasız-fakatsız' direkt kadroya alıyoruz. Hiçbir şartımız da yok. Mevcutta emekçi kardeşlerimiz hangi işi yapıyorsa o işi yapmaya, aynı sendikalarda, sözleşmeye tabii olarak kadrolu işçi olarak devam edecekler. Kafalarında hiçbir soru işareti olmasın." şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar