Bakan Pakdemirli: Biraz şaşırdım

24 Haziran’da yapılan seçimlerde AK Parti’den aday adayı olan fakat listeye giremeyen Bekir Pakdemirli, kabinde Tarım ve Orman Bakanlığı’na getirildi.

Bakan Pakdemirli: Biraz şaşırdım
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
10 Temmuz 2018 Salı 11:05

Cumhurbaşkanı Külliyesi’nde Başkan Erdoğan dün yeni kabineyi açıkladı. Yeni kabinde tarım ve orman bakanı olarak Bekir Pakdemirli göreve getirildi.

“BİRAZ ŞAŞIRDIM”

Bakan Pakdemirli 24 Haziran’da yapılan seçimlerde  AK Parti’den aday adayı olmuş fakat listeye girememişti. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bu görevin kendisi için de sürpriz olduğunu belirtti. Haberi dün aldığını söyleyen Pakdemirli, şaşırdığını ifade ederek, "Benim de dün haberim oldu. Böyle bir beklenti içerisinde değildim. Biraz şaşırdım. Reisi Cumhur'umuza bu görevi bana verdiği için teşekkür ediyorum. Hem kendisine hizmet hem de millete hizmet imkanı doğdu. Cana başla bölgemize, İzmir'imize ve Türkiye'mize hizmet için çalışacağız" dedi.

Pakdemirli; BİM, Turkcell ve Albaraka Türk Katılım Bankası'nın yönetim kurulu üyeliğini de yürütüyor. Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, merhum eski başbakan yardımcısı Ekrem Pakdemirli'nin de oğlu.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar