için kaldı

Bahçelievler’de ağaç kaldırımda yürüyenlerin üzerine devrildi

İstanbul Bahçelievler’de kaldırımda yürüyen vatandaşların üzerine ağaç devrildi. Olayda bir kişi yaralanırken, iki kişi de son anda ağacın altında kalmaktan kurtuldu.

Bahçelievler’de ağaç kaldırımda yürüyenlerin üzerine devrildi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
14 Ağustos 2019 Çarşamba 10:55

İstanbul’da dün etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle yolda bulunan bir ağaç büyük bir gürültüyle yoldan geçmekte olan insanların üzerine devrildi.

Devrilen ağacın altında bir kadın kalırken yanında bulunan arkadaşının üzerinde ağacın dalları düştü.

Rüzgar nedeniyle devrilen ağacın altında kalan kadınların arkasındaki iki kişi durumu fark ederek son anda kurtuldu. Talihsiz kadının arkadaşı hemen arkadaşının yardımına koşarken çevrede bulunan esnaf ve vatandaşlarda hemen yardıma koştu.

Kadın hastaneye kaldırıldı

Yaşanan talihsizi olayı gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevreden vatandaşları uzaklaştırarak güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralı kadına müdahalede bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

“Bugün tatil olmasaydı, facia olurdu"

Kadının yardımına koşarak ilk yardım eden Hüseyin Doğan tatil olması nedeniyle bir facianın yaşanmadığını belirterek, “Ben burada esnafım burası insanların geçtiği yer. Bir anda bir ses duydum orada bulunan kadının üzerine düştü ağaç. Hemen koştuk yardıma. Bu ağaç dışarıdan ne kadar sağlam görünse de çürümüş durumda bunun kontrol edilmesi lazım ancak Belediye ekipleri bunları hiç kontrol etmedi. Bugün tatil olmasaydı kesinlikle bir faciayla son bulurdu bu olay” diye konuştu. Olay sırasında bir iş yerinde bulunan Nermin Mert ise çığlık sesiyle dışarıya çıktığını belirterek “Ben birden çığlık sesi duydum. Bir baktım ağaç kızın üzerine düştü. Kafasından yaralanmıştı yarası büyüktü” dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar