Bahçeli: Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli: Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek
Son Güncelleme: 25 Mayıs 2021 Salı 12:53
25 Mayıs 2021 Salı 11:08

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP Grup Toplantısı'ndan gündeme ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;

Hedefin Türkiye olduğu bir tezgah kurulmuştur. Suç ve terör örgütü temincilerinin içinde olduğu dış tedarikçileri olan bir tezgah ile Türkiye'nin üzerine gölge düşmesi konusunda alçak bir rekabet devrededir.

“İYİ PARTİ'NİN OYUNU”

CHP bunun üstlenicisi olmuştur. Asıl bizi düşündüren de İP Başkanının tavrıdır. Geçen hafta sayın Cumhurbaşkanını katil Netanyahu'ya benzeten ve ardından da Rize'ye giden İP Başkanının bu adımları incelenmeli ve nasıl bir oyunun sahnelendiği ortaya çıkarılmalıdır. 

“SADECE DÜŞÜNCESİZLİKLE İZAH EDİLEMEZ”

Bile bile inadına yapar gibi huzursuzluğun fitilini ateşler gibi Rize'ye gitmesi yalnızca öngörüsüzlük, düşüncesizlikle izah edilemez. Sİyasi hayatı yalanla, çıkar hesaplarıyla heba olmuş bu şahsın geçmişi gösteriyor ki baştan aşağı olay çıkarmak üzere planlanmıştır. Yanındakilerin de esnafa vandalca saldırması vehametin boyutunu gözler önüne sermiştir. Yöre halkı teenni ile hareket etmiş ve tuzağa düşmemiştir.

Kovid tedbirleriyle ilgili çıkışları ile gündeme gelen Viranşehir savcısının durumu da benzer bir durumdur.

PKK'NIN KULLANDIĞI MAKET UÇAKLARDA KANADA İMZASI”

Pençe harekatının komuta merkezine maket uçaklarla saldırı girişimi de çok şükür zamanında isabetle engellenmiştir. Kanada SİHA'larımıza lazer kodu vermeyi sonlandırmıştı. Ne var ki müttefik olarak bilinen aynı Kanada Belçika ile birlikte terör örgütünün kullandığı maket uçakları çok özel teknoloji ile donatmıştır. Uzaktan kumanda edilen bu uçaklara bedeli 10 bin dolar olan sistemleri yerleştirmiştir.

Yine teröristlerin sızma girişimi yaptığı paramotorların da Kanada yapımı olduğunu hatırlatmak gerekmektedir. Ar damarları çatlamıştır.

HEDEF TÜRKİYE'DİR, CHP SİYASETİ ARAZDIR”

İkazen diyorum ki kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanının boynuna tasma geçiremeyecektir. CHP yönetiminin siyaseti arazdır, marazdır. Türkiyenin gündemi video kayıtlarıyla rehin alınamaz.

İKTİDAR RUHSATI ABD'DE DEĞİL MİLLETİMİZDEDİR”

Uyarıyorum. Hedef Türkiye'dir. Birliğimizdir. İktidar ruhsatı ABD değil, kovboylar değil büyük Türk Milletindedir. Varsa yüreği yeten er meydanına buyursun. Çıksın karşımıza. Eğer demokrasimizi, milletimizin tarihi haklarını, milli birliğimizi can pahasına savunamazsak bu hayat hepimize haram olsun.

Biz bu şuurlar hükümetimizin yanında sokak çetelerinin, terör örgütlerinin karşısındayız. Çünkü biz Cumhur İttifakıyız. Hep birlikte Türkiye'yiz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar