Bahçeli: Gül kardeşlik sözünü ağzına almalıydı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimlerde aday olmayacağını açıklayan Abdullah Gül hakkında, “Keşke kardeşlik sözünü ağzına alarak yapmış olsaydı daha anlamlı olurdu” dedi

Bahçeli: Gül kardeşlik sözünü ağzına almalıydı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
30 Nisan 2018 Pazartesi 12:34

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül çatı adayı olacağı iddialarına basın açıklaması yaparak son noktayı koymuştu.

Seçimlerin hayırlı olmasını dilediğini söyleyen eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,  kutuplaşma ortamı olduğunu ve ciddi bir beka sorunu yaşandığını açıkladı.

Geniş bir mütabakat olursa üstüme düşeni yapmaktan çekinmeyeceğini ifade eden Gül, adaylığının söz konusu olamadığını söylemişti.

BAHÇELİ: KEŞKE KARDEŞLİK SÖZÜNÜ AĞZINA ALSAYDI

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisin genel merkezinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 Gül’ün yaptığı açıklamayı değerlendiren Bahçeli, Türkiye’yi kaosa sokmayacak bir tavır takındığını ifade etti.

 Bahçeli, “Keşke kardeşlik sözünü ağzına alarak yani sözlerinin arasına katarak yapmış olsaydı daha anlamlı olurdu. Ama o anlama gelen cümleleri var.'' diye konuştu.

“YAPMIŞ OLDUĞU HATADAN VAZGEÇMİŞ DEMEKTİR”

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP’li 15 vekilin İYİ Parti’ye geçişinden sonra Kılıçdaroğlu’nun yaptığı ‘İsterlerse partiye dönecekler’ ifadelerini de değerlendirdi.

Bahçeli, “ Yapmış olduğu bir hatadan vazgeçmiş demektir. 15 milletvekilinin, kendi öz partisine yani CHP'nin oylarıyla Meclis'e gelmiş olan yuvalarına dönmelerinde yarar var. Abidik gubidik işlerden vazgeçmek lazım'' açıklamasını yaptı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar