için kaldı

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, babasıyla eşinin bir ilişkisi olduğundan şüphelenen adam evine ses kay

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, babasıyla eşinin bir ilişkisi olduğundan şüphelenen adam evine ses kayıt cihazı yerleştirince olanlar oldu.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, babasıyla eşinin bir ilişkisi olduğundan şüphelenen adam evine ses kay - Sayfa 1

Olay, gı Ergene'nin Yeşiltepe Mahallesi Gurbet Caddesi üzerinde meydana geldi. İlçede poğaça dükkanı bulunan 2 çocuk babası Güven K., iddiaya göre, eşinin kendisini aldattığından şüphelenince eve gizlice ses kayıt cihazı yerleştirdi. 

1 7
 
Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, babasıyla eşinin bir ilişkisi olduğundan şüphelenen adam evine ses kay - Sayfa 2

Kayıtları dinleyen Güven K. eşi ile babası Nazım K.'nin sık sık konuştuklarını belirledi. Eşi ile babasının arasında bir ilişki olduğundan şüphelenen Güven K., bu nedenle boşanma davası açmaya hazırlanırken, dün gece aynı apartmanda yaşayan fabrika işçileri anne ve babasının dairesine gitti.

2 7
 
Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, babasıyla eşinin bir ilişkisi olduğundan şüphelenen adam evine ses kay - Sayfa 3

Güven K. ile babası arasında ses kayıları nedeniyle tartışma çıktı. İddiaya göre, anne Münevver K da tartışmaya katıldı. Çıkan kavgada Güven K., eline geçirdiği bıçakla babasını bıçakladı. 

3 7
 
Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, babasıyla eşinin bir ilişkisi olduğundan şüphelenen adam evine ses kay - Sayfa 4

Nazım K., aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yerde kaldı. Sesleri duyan komşuların ihbarıyla eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Nazım K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Nazım K.'nin cansız bedeni Ergene Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

4 7