için kaldı

İlker Başbuğ, Gazeteci Uğur Dündar'ın konuğu oldu

Gazeteci-Yazar Aytunç Erkin'in FBTV'de hazırlayıp sunduğu 'Son Kale' programına eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ ile Gazeteci Uğur Dündar konuğu oldu.

İlker Başbuğ, Gazeteci Uğur Dündar'ın konuğu oldu
Son Güncelleme: 18 Ekim 2019 Cuma 12:34
15 Mart 2018 Perşembe 17:17

Programda emekli Orgeneral İlker Başbuğ’un tutukluluğuna ilişkin bir anıyı anlattı. İlker Başbuğ, “Cezaevine gideceğiz, o zaman, galiba şimdi de aynı usul var, ilk önce sizi Metris’i alıyorlar. Orada birkaç gün kalınıyor, sonra Silivri’ye gidiyorsunuz” dedi.

Kendisini cezaevine götüren ve şu anda FETÖ’den cezaevinde tutuklu bulunan eski Emniyet Müdürü Gaffur Ataç'ı anımsatan Başbuğ, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la ilgili şu açıklamaları yaptı: “O geldi ben kendisine şunu söyledim bir ben Metris’e falan gitmek istemiyorum. Beni direkt olarak Silivri’ye götüreceksiniz. Ona göre ne yapacaksanız, yapın. Hakikaten öyle bir düzenleme yaptılar. Biz Silivri’ye gittik, dolayısıyla bu Silivri olayı böyle başladı. Fakat sonradan öğrendim, bu ilginçtir, Aziz Bey de Metris’te o anda. Onlar da takip ediyorlar, bizim tutuklandığımızın haberini almışlar. Metris’te hazırlık yapmışlar, ben geliyorum diye.”

İşte o video!

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar