Azi̇z Kocaoğlu: 'İzmir CHP'nin kalesidir' algısı yanlış

İzmi̇r Büyükşehi̇r Beledi̇ye Başkanı Azi̇z Kocaoğlu, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'ye konuk oldu. Kocaoğlu, Hakan'ın sorularını yanıtladı. Kocaoğlu "Siyaseti bırakıyorum, ne İnce'ci ne de Kılıçdaroğlu'cuyum" dedi.

Azi̇z Kocaoğlu: 'İzmir CHP'nin kalesidir' algısı yanlış
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
8 Ekim 2018 Pazartesi 20:49

Önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden belediye başkanı adayı olmayacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, canlı yayında CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu.

Kocaoğlu, Ahmet Hakan'ın sorduğu "Muharrem İnce'ci misiniz?" sorusuna, "Hayır, ben kimseci değilim. Ne İnce'ci ne de Kılıçdaroğlu'cuyum. Ben çocukluğumdan beri CHP'deyim. Afiş astım yıllarca. Ben CHP'liyim" şeklinde cevap verdi.

"İzmir CHP'nin kalesidir algısı yanlış"

"İzmir, CHP'nin kalesidir diye bir algı var. Ne diyorsunuz?" sorusuna itiraz eden Kocaoğlu, "Buna kesinlikle katılmıyorum. İzmir'i merkez sağdan birçok parti yönetmiştir... Ya da başka sosyal demokrat partiler yönetmiştir, DSP gibi... Yani hep CHP diye bir şey yok." dedi.

Kocaoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin politika yapacak bir mutfağının olmadığını belirten Kocaoğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi benim partim, bugüne kadar Türkiye'yi nasıl yöneteceğini, Türkiye'nin belli başlı ana problemlerinin neler olduğunu ve bunların nasıl tedavi edilip, çözüm üretilip ülkenin refaha çıkartılacağı o sorunlardan kurtulacağı bir yol haritası belirlememiştir.

Ekonomide ne yapmak lazım, terörde ne yapmak lazım, dış politikada ne yapmak lazım ve ülkeyi nasıl yöneteceğini bilmiyor."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar