Son Dakika! Edirne'de 3 kişi donarak öldü

Son dakika haberine göre, Edirne’de 3 göçmenin donarak öldüğü belirtildi. Edirne'deki üç ayrı sınır köyünde, düzensiz göçmen oldukları tahmin edilen 3 kişinin cesedi bulundu.

Son Dakika! Edirne'de 3 kişi donarak öldü
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
4 Aralık 2018 Salı 09:45

Son dakika bilgisine göre, Yunanistan polisi tarafından 3 göçmenin elbiselerinin alınarak geri gönderildiği öne sürüldü. Bu 3 kişinin donarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Edirne'nin Meriç ilçesinde, Hudut Kartalları ve Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan denetimlerde, bir kısmı Yunanistan polisince yakalanarak paraları ile cep telefonları alındıktan sonra Türkiye'ye geri gönderildiği öne sürülen 5 günde 713 kaçak yakalandı. Çoğunluğu Afganistan ve Suriyeli olan gçömenler işlemlerinin ardından Edirne Göç İdaresi'ne teslim edildi.

Yunanistan sınırındaki Meriç Akçadam köyü ve Adasarhanlı köylerinde ise birer gün arayla 3 erkek cesedi bulundu. Akçadam köyü ova mevkiinde Cumartesi günü suni göletin kenarında bulunan cesedin, 35 yaşındaki Afganistanlı bir kaçağa ait olduğu belirlendi. Uzunköprü Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ilk yapılan incelemede kaçağın sıfırın altına inen soğuk havada donarak hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık incelemesinin ardından Afgan kaçağın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar