Avukat, 8 yaşındaki çocuğa tecavüz edip öldürdü!

İnsanın kanını donduran olayda korkunç detaylar ortaya çıktı. Avukat, 8 yaşındaki çocuğa tecavüz edip öldürdükten sonra polisle birlikte arama çalışmalarına katılmış.

Avukat, 8 yaşındaki çocuğa tecavüz edip öldürdü!
Son Güncelleme: 23 Eylül 2019 Pazartesi 14:21
23 Eylül 2019 Pazartesi 14:18

Rusya'nın Kursk bölgesinde yaşanan olayda 40 yaşındaki avukat Vitaly Pashchevsky'nin 8 yaşındaki Danil Biryukov'a tecavüz edip öldürdükten sonra polisle birlikte arama çalışmalarına katılmış. Cani avukat, küçük çocuğu okuldan eve dönerken kaçırdığını itiraf etti.

Cani, 8 yaşındaki Danil'i balkonuna sakladı ve herkesten gizledi. Bu sırada tecavüz ettiği çocuğun pornografik fotoğraflarını da çeken avukat, polisler tarafından kapısı çalındığında hiçbir şey olmamış gibi arama ekipleri ile birlikte çalışmalara katıldı.

Kafasından bıçakladı

Daha sonra arama çalışmaları sıklaşınca çocuğu canlı olarak saklayamayacağını anlayan cani, kafasından bıçaklayarak öldürdü. Altı gün süren arama çalışmalarının ardından spor bir çanta ile annesinin yaşadığı bölgeye giden avukat, çocuğu buradaki bir alana gömdü.

Danil'in cesedinin tesadüf eseri bulunmasının ardından korkunç gerçek ortaya çıktı ve cani avukat suçunu itiraf etti. Çocuğun cesedini nasıl sakladığını ve neler yaptığını anlatan avukat 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Elif En beğenilen yorum
Bir çocuğun canı 23 yıl mı