için kaldı

Atatürk'e hakarete Ahmet Hakan'dan sert tepki

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret içeren video çeken ve gözaltına alınan Safiye İnci'ye sert tepki gösterdi.

Atatürk'e hakarete Ahmet Hakan'dan sert tepki
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
22 Temmuz 2018 Pazar 09:39

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü "Anıtkabir’de Atatürk’e söven aşağılık soytarı" başlıklı köşesinde Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret ederek bunu videoya çeken ve videonun yayılmasının ardından gözaltına alınan Safiye İnci'ye sert tepki gösterdi.

"Mezara gidip mezarda yatana küfretmek! Bu nedir yahu!" diye yazan Ahmet Hakan, "Nereden çıkmıştır bu hayâsız tutum? Hangi kinin, hangi nefretin ürünüdür bu? Bir insan aşağılık olur da bu kadar mı olur? Bir insan soytarı olur da bu kadar mı olur?" diye devam etti.

İşte Ahmet Hakan'ın yazısından ilgili bölüm:

"Milletin en umutsuz zamanında İstiklal Savaşı’nı örgütledi diye mi Atatürk’ten bu kadar nefret ediyorsun? Yüz yıl sonra başına gelecek belaları yüz yıl önce gördü diye mi kinin var Atatürk’e? Nedir senin derdin a be şuursuz bünye!

*

Bütün olumsuzluklara rağmen yaşadığın ülke bugün Ortadoğu’da pırıl pırıl parlıyorsa Atatürk sayesinde! Yaşadığın ülkenin bu coğrafyadaki diğer tüm ülkelerden bir farkı varsa Atatürk sayesinde! Bu mudur Atatürk’ün suçu a be dangalak?

*

Sana sev diyen yok. Sana takdir et diyen yok. Sana kıymet bil diyen yok. Sana öğren diyen yok. Sana anla diyen yok.
Hatta sana aşağılık olma, soytarı olma diyen bile yok. Sana söylenen tek bir şey var: Azıcık saygılı ol a be ahlaksız!"

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar