Askeriyede Fatih Bucak için çekilen video hakkında soruşturma başlatıldı

Kars’ta askeriyede rütbeli bir asker acemi erleri toplayarak yürüyüş yaptırmış ve MHP’li aday Fatih Bucak’a selam göndermişti. Milli Savunma Bakanlığı, video hakkında soruşturma başlattı.

Askeriyede Fatih Bucak için çekilen video hakkında soruşturma başlatıldı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
5 Aralık 2018 Çarşamba 09:52

Kars’ta bir birlikte rütbeli asker acemi erleri toplayarak hizalı yürüyüş yaptırmış ve MHP Şanlıurfa Siverek Belediye Başkan adayı Fatih Bucak’a selam göndermişti

Bakanlık harekete geçti

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Sosyal medyada paylaşılan ve bir asker koğuşunda çekildiği anlaşılan videodaki olayın Mart 2018'de Kars'ta bulunan bir birliğimizde meydana geldiği tespit edilmiş olup sorumlular hakkında gerekli idari ve adli işlemler başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Fatih Bucak kimdir?

Fatih Mehmet Bucak 1968 yılının Temmuz ayında Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dünyaya geldi. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümünde tamamladı.

Kürtçe, Zazaca İngilizce bilen Fatih Mehmet Bucak, ekonomist ve çiftçidir.Bir dönem Şanlıurfaspor Kulübü Başkanlığını yaptı. 2015 yılın 7 Haziran'da yapılan seçimlerde Şanlıurfa'da bağımsız Milletvekili adayı olarak seçime girdi. 2015 Genel Seçimlerinde de AKP'den 25. Dönem milletvekili adayı oldu.

Mehmet Fatih Bucak, ünlü rallici Burcu Çetinkaya ile 2015 yılında evlendi ve bu evlilikten bir çocuğu bulunuyor. Bucak, 2019'da yapılacak yerel seçimlerde MHP'den Şanlıurfa Siverek Belediye Başkan adayı seçildi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar