için kaldı

Arnavutköy'de koronavirüs paniği

M. K. isimli Türk vatandaşı, gece saatlerinde halsizlik ve ateş şikayetiyle Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Hastanedeki doktorlar ise hastanın şikayeti üzerine gerekli tahlilleri yaptı. Hastanede müşahede altında tutulduktan sonra ambulans ile başka hastaneye sevk edildi.

Arnavutköy'de koronavirüs paniği
Son Güncelleme: 2 Şubat 2020 Pazar 12:14
2 Şubat 2020 Pazar 12:08

Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne gece saatlerinde gelen bir kişi halsizlik ve ateş şikayetiyle başvurdu. Bir süre hastanede müşahede altında tutulan kişi, özel kıyafetli sağlık personelinin bulunduğu ambulans ile başka bir hastaneye sevk edildi. Hastaneye başvuran kişinin Rusya'da Çin mallarının satıldığı pazarda çalıştığı öğrenildi.

Müşahede altına alındı

Edinilen bilgiye göre; M. K. isimli Türk vatandaşı, gece saatlerinde halsizlik ve ateş şikayetiyle Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Hastanedeki doktorlar ise hastanın şikayeti üzerine gerekli tahlilleri yaptı. Bir süre hastanede müşahede altında tutulan M.K. özel kıyafetli sağlık personelinin bulunduğu ambulans ile başka hastaneye sevk edildi. Bu sırada hastanedeki görevli personellerin de maske taktıkları görüldü.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar