Arabaya pompalı tüfekle saldırı! Rabia Çerçi hayatını kaybetti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, park halindeki arabaya pompalı tüfekle ateş edildi. Yapılan saldırıda 7 aylık anne olan Rabia Çerçi (19) hayatını kaybetti, Nazif Genç ise yaralandı.

Arabaya pompalı tüfekle saldırı! Rabia Çerçi hayatını kaybetti
Son Güncelleme: 4 Eylül 2020 Cuma 14:59
4 Eylül 2020 Cuma 14:53

Antalya'da, saat 02.00 sıralarında Manavgat İnönü Caddesi üzerinde insanın kanını donduran bir olay meydana geldi. Henüz 7 aylık anne olan Rabia Çerçi (19) ile Nazif Genç'in içinde olduğu park halindeki otomobile, pompalı tüfekle ateş edildi. Saldırıda Nazif Genç hafif şekilde, Rabia Çerçi ise ağır yaralandı.

 Yaralı halde hastaneye götürdü

Genç, yaralı olduğu halde Rabia Çerçi'yi otomobille Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak yapılan kontrolde Rabia Çerçi'nin, hayatını kaybettiği belirlendi. Nazif Genç, tedaviye alındı.

2  şüpheli gözaltına alındı

Rabia Çerçi'nin cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili çalışma başlatan Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kimlikleri açıklanmayan 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Cenazesi yarın yapılacak

Rabia Çerçi'nin annesi Ümit Çerçi ve ağabeyi Erkan Çerçi, bu sabah cenazeyi almak için Antalya Adli Tıp Kurumu'na geldi. Bir süre yetkililer ile görüşen anne ve ağabey, Antalya dışından akrabalarının geleceğini bildirerek, cenazeyi yarın alacaklarını ifade ettiler.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar