Ayda’dan yürek burkan sözler: Annem gelince pikniğe gideceğiz

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda'nın babası Uğur Gezgin, “Annesinin öldüğünü bilmiyor. ‘Annem gelince birlikte pikniğe gideceğiz’ diyor" sözleri yürekleri sızlattı.

Ayda’dan yürek burkan sözler: Annem gelince pikniğe gideceğiz - Sayfa 1

İzmir'i vuran depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin, Sabah gazetesi muhabiri Ceyhan Torlak'ın sorularını yanıtladı.

1 10
 
Ayda’dan yürek burkan sözler: Annem gelince pikniğe gideceğiz - Sayfa 2

İzmir depreminde Bayraklı ilçesinde bulunan Rıza Bey Apartmanı yıkılmıştı. Yıkılan binanın enkazında arama- kurtarma çalışması yapan ekipler, 91 saat sonra Ayda Gezgin’i (3) sağ olarak çıkarmıştı. Depremin simgesi haline gelen Ayda geçtiğimiz cumartesi günü tedavi gördüğü hastaneden taburcu olmuştu.

2 10
 
Ayda’dan yürek burkan sözler: Annem gelince pikniğe gideceğiz - Sayfa 3

Ayda’nın babası Uğur Gezgin, şu açıklamalarda bulundu: Ayda'ya hem annelik hem de babalık yapan ve bir kargo şirketinde yönetici olan Uğur Gezgin, "Eşim kedilerden korkardı. Kızım Ayda annesinin kedilerden korktuğunu biliyor.

3 10
 
Ayda’dan yürek burkan sözler: Annem gelince pikniğe gideceğiz - Sayfa 4

Annesinin öldüğünden haberi yok. Annesinin gezmeye gittiğini ve geleceğini sanıyor. Kızım bana, 'Baba, annem kedilerden çok korkar. Sokakta daha fazla yürüyemez. Yakında eve gelir. Annem eve gelince birlikte pikniğe gideceğiz' diyor. Kızımın sağlık durumu her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Kızımla şu an aynı odada kalıyoruz" şeklinde konuştu.

4 10