Anne ve babasına şerbet diye siyanür içirdi

İzmir’de anne ve babasına içine siyanür koyduğu şerbeti içirerek öldüren üniversite öğrencisi Mahmut Can Kalkan’a ‘şizofreni’ tanısı konuldu. Mahmut Can Kalkan sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Anne ve babasına şerbet diye siyanür içirdi - Sayfa 1

İnternet üzerinden ticaret yapan ve yaklaşık 45 bin lira civarında zarar eden Mahmut Can Kalkan'ın, son zamanlarda psikolojik sorunlar yaşadığı, ancak bugüne kadar bir tedavi görmediği bildirildi.

1 9
 
Anne ve babasına şerbet diye siyanür içirdi - Sayfa 2

Mahmut Can Kalkan'ın dün akşam içine siyanür koyduğu şerbet yapıp anne ve babasına ikram ettiği, sonrasında "15 dakikanız kaldı, 10 dakikanız kaldı" diyerek öleceklerini söylediği öğrenildi. Anne ve babasının rahatsızlandığın gören kardeşinin şerbetten içmediği belirtildi.

2 9
 
Anne ve babasına şerbet diye siyanür içirdi - Sayfa 3

Öte yandan, Kalkan ailesinin akrabaları, hem ailenin hem de çocukların iyi yetiştirilmiş insanlar olduğunu, ekonomik durumlarının da iyi olduğunu, böyle bir olayın yaşanmasına son derece şaşırdıklarını söyledi. Yakınları, Kalkan ailesinin çok sevilen bir aile olduklarını dile getirerek, yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

3 9
 
Anne ve babasına şerbet diye siyanür içirdi - Sayfa 4

Kalkan çifti için, Bornova ilçesindeki Ali Rıza Güven Camisi'nde, cenaze töreni düzenlendi. İkindide kılınan cenaze namazına, hayatını kaybeden Mehmet Kalkan'ın babası Mahmut Kalkan ve iş arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda akrabaları katıldı. 

4 9