için kaldı

Ankara’da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara bulundu mu?

Ağrı’da kaybolan Leyla Aydemir’den sonra Ankara Polatlı’da kaybolan Eylül'ün cansız bedenine ulaşıldı. Detaylar haberimizde.

Ankara’da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara bulundu mu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
30 Haziran 2018 Cumartesi 09:00

Ağrı’da kaybolan küçük Leyla için arama çalışmaları sürerken kötü bir haber de Ankara’dan geldi. 8 yaşındaki Eylül, evinin önünden kaybolmuştu. O günden bu yana arama çalışmaları sürüyordu. Dün gece gelen bilgiye göre küçük Eylül'ün cansız bedenine ulaşıldı. 

Ankara´nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde, Yağlıkara Ailesi'nin en küçük çocukları 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara, oyun oynamak için çıktığı mahallede kayboldu. 

Ankara’da kaybolan 8 yaşındaki Eylül'ün cesedine ulaşıldı

Dün akşam saatlerinde köyde çobanlık yapan bir kişinin jandarmaya giderek verdiği ifadede, olay günü saat 14.30 civarında tutuklu Uğur Koçyiğit’i tarla kenarında gördüğünü söylemesi üzerine arama çalışmaları bu bölgede yoğunlaştırıldı. Yapılan çalışmalarda Eylül’ün babası İbrahim Yağlıkara’ya ait tarlada elektrik direğinin dibinde Eylül’ün cesedine ulaşıldı.

Bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Ankara Valisi Ercan Topaca da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Vali Topaca şunları kaydetti:

“Yapılan tespitler yavrumuzun katledildiği yönündedir. Biraz önce köyümüzün çıkışında bir elektirk direğinin altında tespit yapıldı, çıkarıldı. Teknik incelemeleri henüz yapılmış değil. Ön bilgi olarak kamuoyunun bilmesinde fayda var. Elbisesi ve diğer şeyler çocuğumuzun olduğunu doğruluyor. Tutuklu bulunan bu kişinin çocuğumuz kaybolduğu gün aynı saatlerde bu olay yerinde görülmesi bir vatandaşın verdiği ifadeden hareketle orada yoğunlaştık. Köpeğimiz orada bir koku hissetti, işaret verdi, orası kazıldı, cesede ulaşıldı. Olayın ayrıntıları nasıl oldu yardım eden var mı onlar tespit edilmiş değil, çalışmalar devam ediyor. Bir tutuklu var inceleme bu tutukluya yardım eden var mı yok mu, birlikte mi yaptılar, onlar ilerleyen saatlerde, günlerde yapılacak incelemelerle netleşecek."

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Sevda kilic En beğenilen yorum
Boylelerine idam istiyoruz allahtan korkusu olmayan caniler
Sevda kilic
Kucucuk yavrulardan ne istersiniz caniler biz yavrularimizi bahceye goturmeye korkar olduk rabbim sen yardim et bu imansiz dinsiz leri cezasini ver