Ankara'da gazilere saldıran sanıkların cezaları belli oldu

Yol verme tartışması nedeniyle 2 gaziyi darp eden kişiler hakkında mahkemenin verdiği karar belli oldu. Ankara'da gaziler Muzaffer Oktay ve İbrahim Kızılkaş ile ailelerini darp eden 3 sanığa 5 ay ile 9 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi.

Ankara'da gazilere saldıran sanıkların cezaları belli oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
27 Nisan 2018 Cuma 15:56

Ankara'da yol verme tartışması nedeniyle gaziler Muzaffer Oktay ve İbrahim Kızılkaş ile ailelerini darp eden 3 sanığa 5 ay ile 9 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Doğan Çiçek ve Tamer Görkem'in 'Kasten  Yaralama, Mala  Zarar  Verme, Devletin Egemenlik Alametlerini Alenen Aşağılama, Birden Fazla Kişi Tarafından Birlikte Silahla Tehdit, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini, Yargı Organlarını, Askeri veya Emniyet Teşkilatını Alanen Aşağılama' suçlarından tutuksuz sanıkların ise 'Kasten Yaralama' suçundan cezalandırılmaları talep edildi.

NE OLMUŞTU?

Ankara'da terör gazisi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve sol bacağını kullanamayan gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, trafikte yaşanan tartışma sonrası 4 kişi tarafından 5 kişilik aileleri ve 2 yaşındaki çocuklarıyla birlikte darp edilmişlerdi. Gaziler hastanede tedavi altına alınırken, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Ankara Valiliği, 4 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 18.00 sıralarında trafikte iki gazi ve ailelerini darp eden zanlıların tutuklandığını açıklamıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar